Cookie- og Privatlivspolitik

Singin' in the Rain (1952)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
01.04.2017
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Singin' in the Rain
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning, Særvisning m. talk
|

Musicalen ‘Syng i sol og regn’ er en nostalgisk, farvestrålende hyldest til den tidlige tonefilmperiode. Efter at ‘The Jazz Singer’ i 1927 er blevet et stort hit, må den næste film med stumfilmstjernerne Don Lockwood og Lina Lamont også være en ‘talkie’. Men Linas stemme er en rædsel, så Dons nye flamme (korpigen Kathy) bliver – til Linas store frustration – hyret til at dubbe hende. Filmens sange bærer fikst handlingen videre, og de klare, kunstige solnedgangs-farver understreger de romantiske drømme – ikke mindst i den 17 minutter lange ‘Broadway Ballet’-finale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
4.9
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Nogle musicals har en perfekt blanding af historie og musik på samme tid. Hvor intet overskygger hindanden. Det synes jeg ikke, at Singing in the rain har. Men det er ikke nogle stor kritik, det kan bare til tider føles lidt langtrukkende. Sangene er fine, men kun nogle af dem er for mig fremragende, så det må man accepterer. Og en film som The Wizard of Oz er for mig i en højere klasse, men nok om det. Filmen har nogle imponerende kulisser, flotte farver, godt setup. Skuespillerne er rigtig gode, og danser virkelig godt, sjældent set så flot udført step på film. Og synge kan de også. Bestemt en seværdig film, men får ikke mere end 4 stjerner herfra!

Simon

Utrolig stilsikker, elsker de fleste musicals, blandt andet Make 'em Laugh, Good Morning, Moses Supposes og Singin' in the Rain.

Wayne

Selvom filmen har mange år på bagen efterhånden, så sidder den lige i skabet.

Sang og dans går op i en højere enhed med Gene Kelly som den store motor. Sjovt, velkoordineret og meget musikalsk.

S. Rico

Dejligt nostalgitrip med god humor der stadig holder i dag. En musical der handler om at lave film og skildrer de udfordringer, som man døjede med givet datidens teknologi. Særligt morsomt er deres forsøg på at placere mikrofonen et passende skjult sted - og imed forskellige uheldige konsekvenser til følge. Musikken og de akrobatiske dansenumre er smukt og utrolig veloplagt udført.

Ania

Det er ret imponerende at tænke på, hvad skuespillere kunne formå dengang - synge, steppe, danse - og utroligt så godt koreograferet det hele er!
Singin' in the Rain er en skøn musical, der gør én i godt humør fra start til slut.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.