Cookie- og Privatlivspolitik

Sin City

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
03.06.2005
| |
2 timer 6 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sin City
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Mød Marv. En gadekriger, umulig at dræbe. Kold som stål - eller bly og alligevel brænder han varm på Goldie der går med ham hjem. Næste morgen har en fremmed myrdet Goldie og nu skal hun hævnes. Kontant afregning i blod.

Dwight er typen, der suger problemer til sig. Han har besluttet at beskytte nattens piger mod de gribbe, der vil flå dem: Gangstere, politiet. Hvem kan se forskel? Dwight gør ikke forskel. Men han ville egentlig helst være lovlydig.

Hartigan er den sidste ærlige betjent i Sin City. Kort tid inden han går på pension, forsøger han at redde en 11-årig pige fra en sadistisk senatorsøn. Hartigan indser snart, at det vil koste ham dyrt – men han er villig til at betale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (94 votes)
4.7
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Nogle af de små historier i Sin City er rigtig gode, skræmmende og sådan lidt, WTF? Men på den gode måde. Jeg er meget imponerende over stilen, effekterne og farverne. Det giver en underlig fornemmelse i kroppen, men mere på den gode måde.

Dog er jeg ikke helt op at ringe over Bruce Willis karakters historie, dialogen er ikke helt optimal, og historien er lidt halv-kedelig.

Til gengæld er jeg helt vild med Mickey Rourkes karakter, og historie. Han er rigtigt godt sminket, og spiller bestemt godt.

Jeg havde aldrig set Sin City før, men havde hørt positive ting om den. Jeg føler ikke, at den er helt op at ringe. Men jeg føler bestemt, at den leverer en solid historie, og har en kreativ vinkling til tingene. Den får 4 stjerner herfra!

Lukas

sin city, er en af de bedste film der er lavet, og nok den mest tro tegneserrie film ever. den film fik mig til (som kun tre andre tegneserrie-film) og det at læse tegneserrien, jeg ved meget om tegneserier, men da det er svært af finde tegneserier i danmark, så er det kun to andre jeg har læst og det er, V for Vendetta. og Watchmen. men den jeg gerne vil læse er kick-ass. men jeg kommer lige i tanke om at jeg også har læst 300.

når men, se sin city, den er det vær.

søren

... bobby rodriguez & frank miller har skabt et MESTERVÆRK med denne totalt skøre & absurd FEDE film !!!!!!! ... 2 thumps up for instruktion i topklasse, et super cast & der er dømt STEMNING by the buckloads ...... stort set alle roller lige fra den normalt ligegyldige josh hartnett, til super hotte jessica alba & en mickey rourke i verdensklasse leverer virkelig varen :-) ... & ej at forglemme den geniale castning af elijah wood ( frodo ) .... rodriguez overgår sig selv i forhold til de fremragende desperado, from dusk till dawn & planet terror .... er sammen med ( 300 ) den bedste frank miller adaption EVER !!!! .. kan anbefale at købe den engelske bluray, der også indeholder dir- cut, som er 25 min. længere & er filmet som 3 seperate afsnit, hvilket gir filmen en HELT anden dimension :-) ...

Frank

Fremragende Action

Lars Michael

For mig har det aldrig været min favorit film, som måske andre har synes.
Kan sagtens huske da filmen kom frem, og det var noget af det helt store i de danske biografer.
Men en film man sagtens kan se, også selvom man absolut ikke er fan af Sin City.
Er spændt på filmen nr.2

Jeff

I never thought I’d see a cartoonish movie that I liked so much. This is down to some great stories and storytelling, brilliant casting and top-notch action.

Wayne

Livet på skyggesiden. Fedt lavet - genialt nyskabende - håber der kommer en 2'er.

S. Rico

Da jeg så traileren første gang tænkte jeg: "sikke noget rodet møg".
Men dette er ganske enkelt genialt. Kan ikke vente på 2'eren.

Kian

,.

Nogenuser/12232

det er super modig og fantastisk lavet i sort hvid. og med en fantastisk instruktører som her kun har hjulpet. er det en fantastisk film med nogle helt vilde farver skal det være fem stjerner. og hvorfor ikke 6 stjerner, det er fordi der sker nogle ting i manus som bare er lidt for vilde hvor man nemt kunne ændre det inden det bliver filmet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.