Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Simone

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
29.11.2002
| | |
Simone
|

Simone er enhver filminstruktørs drøm.
Hun smuk og ældes ikke. Hun tager ikke ét gram fedt på. Hun laver ikke skandaler og skal ikke på afvænningsklinik. Hun har ingen agent eller manager og hun gør alle sine stunts selv. Nøgenhed er fint – tøj er et tilvalg. Hun interesser sig ikke for penge, men skal have strøm for at fungere.
Simone er virtuel skuespiller og ikke til i virkeligheden.
Viktors højdepunkt som filminstruktør indtraf da han engang nomineredes til en Oscar. Nu er han nede og vende. Hans sidste chance for et comeback hænger i en tynd tråd for den temperamentsfulde hovedrolle skrider fra settet og tager Viktor selvrespekt med sig.
Ekskonen Elaine, der er chef for filmstudiet, er nødt til at fyre Viktor, så også den skrøbelige relation til datteren Laine er truet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
2.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Al Pacino gør sit for at hæve filmen over det gennemsnitlige. Men selv om han altid er god, så er det svært at blive grebet af dette fortænkte science fiction drama.

Al Pacino spiller en instruktør, som har problemer med at finde en skuespiller til sin næste film. Det medfører, at han bliver opsøgt af en mand, som ”tilfældigvis” har udviklet et computerprogram, der kan simulere en digital skuespiller - Simone. Hun bliver utrolig hurtigt til en superstjerne og modtager en masse priser.

Problemet er bare, at denne ekstreme stjernedyrkelse er meget svær at købe. For de eksempler på hendes skuespil, som man ser, de er bestemt ikke noget at skrive hjem om. Filmen byder ikke på noget specielt stort drama. Så med mindre man synes science fiction delen af filmen er super interessant, så behøver man ikke løbe langt efter den.

Wayne

Virkeligheden presses til det yderste, og et kæmpebedrag slutter med et brag.

Frank

Dårlig

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.