Cookie- og Privatlivspolitik

Silvana

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har meget af tiden en urolig og hektisk grundstemning, og fremstillingen er dokumentarisk. I flere scener ses dramatisk og aggressiv sceneoptræden, og i én scene står en kvinde i bar overkrop og råber i skoven. I en anden scene ses et kort dokumentarklip af gadekampe. I en tredje scene ses en koncert, hvor flere blandt publikum bliver oprørte og græder. Da filmen også indeholder lange rolige passager, og da meget af fortællingen foregår gennem dialog, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
04.04.2018
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Silvana - Väck mig när ni vaknat
|

Dokumentarfilmen 'Silvana' følger den svenske rapper Silvana Imam de første år i hendes karriere, hvor hun går fra undergrundskunstner til ikon.

I samme periode forelsker hun sig i den allerede etablerede stjerne Beatrice Eli og snart er de to et offentligt kendt par, der sammen når mytiske højder på den svenske musikscene.

Silvana bruger sin skarpe tunge og kompromisløse tekster til at samfundsrevse og kaste lys på alle former for undertrykkelse, og bliver hurtigt en stemme for en ny generation, belønnet med berømthed og store musikpriser.

Men efter et år i rampelyset, forsvinder Silvana pludselig med en melding om, at hun ikke er en superhelt, men bare et menneske.

Dokumentarens skildring af både musikeren og menneskets lægger sig i tråd med de senere års stærke filmportrætter af bl.a. Amy Winehouse i Amy og HBOs hiphop-miniserie 'The Defiant Ones' om Dr. Dre og Jimmy Iovine.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
3.9
4

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Silvana Imams sager er gode, rigtige og indlysende, hvilket gør 'Silvana' til en god film ..." (Jacob Wendt Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.