Cookie- og Privatlivspolitik

Silent Hill: Revelation

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
Silent Hill: Revelation 3D
|

I 'Silent Hill: Revelation 3D' bliver pigen Heather (Adelaide Clemens) overført til en mærkelig og alternativ virkelighed, der måske kan give svaret på de mareridt, som har plaget hende siden barndommen.

Filmen 'Silent Hill: Revelation 3D' er baseret på computerspil-serien 'Silent Hill'.

'Silent Hill: Revelation 3D' er ikke planlagt til dansk biografpremeire.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
2.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Elias

Nej. Bare, nej...

FilmSeerenuser/1072417

Det eneste flotte ved den er de speciel effects den bruger. Alt andet er bare grimt, dumt og totalt åndsvagt. Fans burde blive skuffet, den forrige filmatisering fra 2006, var i det mindste okay, denne var bare dårlig!

søren

...så den igår ... og havde rimelige forventninger, da den første var ganske god ( er fan af christophe gans - crying freeman 9/10, le pacte de loupe 9/10 & silent hill 7/10 ) ... den nye mand ... michael j. basset ( wilderness (6/10) & solomon kane (7/10) ) er en del af det britiske " splatpack", så havde visse forventninger .... de blev kun delvist indfriet .... visuelt er den fremragende, men pga større budget, burde det være en selvfølge.... der er gode jump scener & acceptabelt skuespil ... især af den iflg moi ALTID suveræne sean bean .... men så stopper det positive også ... historien ( læs filmen ) er ALT for kort, det er usammenhængende og når en scene, er ved at blive interessant, springer de videre .... men lav godt med popcorn, slå hjernen fra .... så blir man trods alt stimuleret ( visuelt ) i 90 min :-) .....

Pernille

Det er et sindsygt dårligt at i vælger ikke at vise den i biografen! Havde lige planlagt en tur med en masse venner når den ville komme ud.
Ville råde jer til at vælge at vise den i biografen alligevel, da det er meget federe at se en 3D film i biografen.

Det er noget lort det her, den her film fortjener at blive vist i biografen!

Charlotte

Endelig kommer den... men ikke i biografen....suk. Nå, men så sparer man da de penge. Vi var 5 der ville have set den sammen, det er da lige en lille tudse biograferne ikke får herfra.

Matthiasuser/922853

Kraftedme noget lort den ikke kommer i de danske biografer. Nu havde jeg ventet så lang tid på at kunne se filmen. Og så skal man kraftedme vente et halvt år mere

Wes

Kommer Silent Hill: Revelation 3D ikke i biffen... Hvad er det her for et lorte land først læser jeg Resident Evil: Retribution ikke kommer i biffen og Silent Hill... WTF!!

Men vi skal nok gøre plads et en ny Mads Mikkelsen film som at plagiere de 17 første han har med virket eller måke er det Twilight film nummer 35?!?! Who knows!!

Boykotter danske biografer!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.