Cookie- og Privatlivspolitik

Sidste stop

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en intens, spændingspræget og jævnligt lettere uhyggelig grundstemning, og den indeholder flere scener med trusler, brutal vold og drab. I én scene ser man en mand, som skubbes ud foran en bus og falder død om på gaden. I en anden scene ses liget af en mand, som ligger under gulvet i et tog, og i en tredje scene ses et meget voldsomt toguheld, og mennesker som hvirvles omkuld i en togkupé. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
11.01.2018
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Commuter
|
Versioner: se alle
2D, Supreme, Babybio
|

I action-thrilleren 'Sidste stop' bliver den hårdtarbejdende familiefar Michael MacCauley pludselig fyret.

Togturen på vej hjem bliver dog meget værre for den rutinerede pendler og tidligere betjent, da en ukendt passager giver ham et tilbud: Find én passager med en bestemt taske og bliv rigt belønnet.

Inden længe finder Michael dog ud af, at han er blandet ind i en større sammensværgelse og et farligt dødspil.

Filmen er det fjerde action-udspil fra Liam Neeson og instruktør Jamue Collet-Serra, der tidligere har samarbejdet om filmene Unknown Identity, Non-Stop og Run All Night. På rollelisten er også danske Roland Møller.

'Sidste Stop' går i fodsporene på krimi-klassikere, som foregår ombord på et tog, fx Alfred Hitchcocks Strangers on a Train, men indeholder samtidig den solide action, vi har set fra Neesons hånd siden Taken fra 2008. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (183 votes)
4.2
2.7

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Vel er [filmen] i glimt spændende, men har svært ved at dosere sine clues. Nogle gange er de for skjulte, andre gange for tydelige. [...] Meget reddes dog af Liam Neeson ..." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • BT

  "... selvom 'Sidste stop' på mange måder ligner en Liam Neeson-parodi og tyvstjæler fra både Hitchcock og 'Die Hard', så holder spændingen for det meste." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "'Sidste stop' har indledningsvis gode Hitchcock-inspirerede takter og får en del ud af sit real-time-forløb, mens deadline nærmer sig, men fiser desværre ud i noget, der mistænkeligt ligner ingenting." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Der er så meget udenomsvrøvl i 'Sidste stop', at det er svært at finde kræfter til at tage historien alvorligt." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Det er jævnt hen underholdende og generelt spillet langt over materialets niveau af det gode skuespillerhold, men decideret langtidsholdbar kan man ikke kalde filmen." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Så godt som uafbrudt i billedet har Liam Neeson bekvemt kunnet overføre sin efterlønsactionhelt fra 'Taken'-trilogien helt uændret til historien her, hvor han med samme trætte vemod gør kål på modstanderne ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Neeson er aldrig uinteressant, men plottet har så mange huller, at man ikke altid forstår hans dilemma." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Neesons voksne karriere. Og endnu en thriller. Desværre flader filmene lidt ud i kvallitet - selvom han stadig er i stand til at hæve den så meget at den er værd at se.

Filuppa

Så filmen i New York for en mdr. siden og jeg kedede mig. Traileren var meget bedre end filmen. Langtrukken og bare nej, desværre. Jeg elsker Liam Neeson ( Taken filmene ) men den her film skuffede.

Sørenuser/771611

Hvis man drømmer om samme spændingsniveau som Taken filmene, så bliver man slemt skuffet.
Udmærket film, men havde forventet mere.

Benny

Rigtig god spændingsfilm, drengerøvsfilm

Karolina

Jeg sad på kanten af mit sæde hele filmen, og var ekstremt underholdt!!

Anneuser/296241

jeg troede ikke, at jeg var til spændingsfilm men fik i julegave muligheden for at se filmen her. DET var en oplevelse af de gode. Sikke en spændende film,- og sikke en fantastisk skuespiller i hovedrollen. Så den er værd at bruge tid på.

Isabella

Spændende fra start til slut :)

Klavs

Hvad vi virkelig ønsker os, er en film med Liam Neeson, som er næsten lige så god som den første "Taken" [2008]. Voldelig, overdreven action, tilfedsstillende fra start til slut, og med nogle gode karakterer. Desværre er "Sidste Stop" [The Commuter] heller ikke denne film.

Starten er fin. Vi møder vores helt Michael MacCauley [Liam Neeson], som har en lortedag. Han bliver fyret fra sit job kun få år fra pensionsalderen. Heldigvis er han ex-politimand, så han kan både efterforske og give og modtage slag, noget han får god brug for på hjemturen i pendler-toget. Han møder en mystisk dame som giver ham en opgave. Han kan få en masse penge for at løse opgaven, men det skal ske inden toget når en bestemt station, ellers sker der grimme ting.

Midten af filmen er en udmærket action-thriller. En del af handlingen og hændelserne er meget usandsynlige og svære at tro på, og der er også lidt for meget ryste-kamera til tider. Jeg kunne dog sagtens have tilgivet disse ting, for det er faktisk ganske underholdende undervejs.

Sidste del af filmen er desværre elendig. Det kammer helt over i tåbelig Hercule Poirot parodi, og det virker både utroværdigt og nærmest latterligt. Det kommer måske ikke som den helt store overraskelse, for slutningen af "Non-Stop" [2014] (med samme instruktør) var mildest talt heller ikke videre tilfredsstillende.

tim

godt set...
taken er taken..
du vil måske se taken 4-5-6 eller ?

Klavs

Taken 2 var temmelig dårlig, Taken 3 var endnu dårligere. The Commuter er en dårlig film. Jeg vil se en film, der er lige så god som Taken. Er det virkelig så svært at læse dansk?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.