Cookie- og Privatlivspolitik

Sideways

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
11.03.2005
| |
2 timer 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sideways
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|
Billetter

Jack er skuespiller, men uden større succes og Miles vil gerne slå igennem som forfatter. Og hvor Jack er god til kvinder, er Miles god til vin. Jack skal snart giftes og Miles inviterer derfor sin gamle ven med på en munter polter-abend tur på en vingård i Santa Ynez dalen.

De to venner, der er midt i 30´erne, er meget forskellige. Den udavendte, charmerende Jack der nu skal giftes og den stille, bekymrede Miles, der søger sandheden i vinen. Men de deler en cocktail af bristede ambitioner og ungdommen, der - mod deres drengerøvede vilje - siver ud mellem fingrene på dem.

Alligevel bliver turen en morsom og livsbekræftende oplevelse, hvor de svælger i god vin og møder to dejlige kvinder og inden længe er Jack og Miles faldet så godt til på vingården, at det er tvivlsomt om de overhovedet vender tilbage til Los Angeles.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (38 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jens

Masser af underspillet humor, krydret med en masse viden om vin, sat på spidsen af den lettere snobbede, men også elskelige taber Miles og hans forkærlighed for Pinot Noir.
Fun Fact: Pinot Noir salget i USA eksploderede eter filmens premiere, men Merlot vine tilsvarende dykkede 'I fucking hate Merlot!!!!' som Miles slynger ud under et vredesudbrud - i virkeligheden er det jo ikke druen, men de associationer den giver ham.....

Lars Michael

Så afgjort ikke en dårlig film, men man kunne godt haft lavet nogle scener hvor der sker noget andet eller bare lave dem kortere .
Men en rigtig voksenfilm på en trist søndag eftermiddag

Frank

Okay film

Line FS

Viiiiiirkelig kedelig film, falder næsten i søvn af at tænke på den. Måske den er spændende hvis man kan lide vin....? Måske ingengang...

Jeff

Overrated claptrap.

Wayne

Roadtrip, med vin i centrum - sammen med almindelige skæbner. En god oplevelse om to venners sidste tur. Lidt afdæmpet udgave af Casper og Franks Tour de fis.

S. Rico

Den lyder måske lidt halvkedelig, men er man tålmodig, får man en oplevelse for livet. Undervejs er den både hysterisk morsom, underfundig og fyldt med livsbekræftende charme og intellektuel lommefilosofi. En af den slags film, man sagtens kan se mange gange.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.