Cookie- og Privatlivspolitik

Sick of Myself

Tilladt for børn over 15 år
Filmen er ikke aldersvurderet af Medierådet for Børn og Unge og den har derfor fået tildelt aldersmærket 'Tilladt for børn fra 15 år'.

Se mere på medierådet.dk
16.04.2023
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Syk Pike
|

Den norske film 'Sick of Myself' handler om Signe og kæresten Thomas, der har et usundt og kompetitivt forhold. Det bliver kun værre, da Thomas pludselig bryder igennem som samtidskunstner.

Som reaktion på Thomas' nyfundne succes, skaber Signe en ny persona i et desperat forsøg på at tiltrække opmærksomhed og sympati samt genvinde sin status. 

Filmen, der var nomineret til Un Certain Regard-prisen på Cannes-festivalen i 2022, har Kristine Kujath Thorp i hovedrollen. I danske biografer har man tidligere kunne se hende på det store lærred i komedien Ninjababy og katastrofefilmen Nordsøen.

I filmen optræder også den norske stjerne Anders Danielsen Lie, der er kendt fra Bergmans Ø, Personal Shopper samt Joachim Triers Oslo-trilogi, hvoraf den seneste Verdens værste menneske var nomineret til to Oscars.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Ingen stemmer endnu
0
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "Forrykt satire blotlægger ekstrem individualisme som en sygdom i samfundet, så man skiftevis føler afsky og bliver uimodståeligt fascineret." (Laura Dyhrcrone)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.