Cookie- og Privatlivspolitik

Shrek the Third

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
31.08.2007
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Shrek the Third
|

I 'Shrek the Third' (Shrek den Tredje) må den stridslystne Askepot, den rengøringstossede Snehvide, den narkoleptiske Tornerose og den seje Rapunzel lære at arbejde sammen for at afværge et kup mod tronen i kongeriget Langt, Langt Borte.

Kupmageren er Prins Charming, som stadig er muggen over at have mistet Fiona til den ildelugtende trold. Men Shrek synes ikke, at han er egnet til at regere kongeriget, så sammen med vennerne tager han ud for at for at finde den oprørske teenager Prins Artie, som er den næste i rækken til at overtage tronen.

Men det er ikke nogen nem opgave at få de fire prinsesser til at samarbejde, da de måske meget naturligt er mere vant til at blive reddet end at skulle redde andre og da slet ikke hele kongeriger.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (35 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

God af en nr. 3 at være.

S. Rico

Underholdende - men gassen er ved at gå lidt af ballonen. Der er genbrug fra de første film, og den er ikke helt så sprudlende som vi er vant til.

Der er dog masser af gode ting. Prince Charming der må tjene til livet som ussel skuespiller er hillarious. Det er også en fin idé at tilføje figurer fra King Arthur sagaen - men med den sædvanlige Shrek tvist. Dette kunne dog godt have været udnyttet meget mere og bedre.

I øvrigt er filmen ret sexistisk. Hvorfor bliver der peget på Shrek som den næste konge? Det burde da retmæssigt være prinsesse Fiona, som skulle være den næste regent. Shrek kan da højest blive prins-gemal...

Nikolaj

Jeg synes den er fremragende, kun nummer 1 overgår den.

Den har en fantastisk god humor, og så er den rigtigt flot lavet.

Wayne

at man lige skal tjene de sidste penge på en succes, når man burde have fundet på noget nyt i stedet. Men figurerne er jo herlige, så man tilgiver dem.

Jeff

Should have left it alone at 2.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.