Cookie- og Privatlivspolitik

Shrek den lykkelige

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
08.07.2010
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Shrek Forever After
|

I 'Shrek den Lykkelige' savner den grønne trold de gamle dage, hvor han følte sig som en rigtig trold.

Shrek bliver derfor narret til at underskrive en pagt med den indsmigrende Rumleskaft.

Pludselig befinder Shrek sig i en forskruet udgave af Kongeriget Langt, Langt Borte, der vender op og ned på alting.

Her bliver trolde forfulgt, Rumleskaft er konge og Shrek og Fiona aldrig har mødt hinanden.

I 'Shrek den lykkelige' er det nu op til Shrek at ophæve, hvad han har gjort, så han kan redde sine venner, genskabe sin verden og få sin eneste ene tilbage.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (201 votes)
4.7
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den sjoveste Shrek-film, siden første gang den grønne helt charmerede med grove manérer og de tvivlsomme venner." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Ekstra Bladet

  "Langtfra nogen dårlig film - det er bare som om, man har set det hele før." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Henvisningerne til klassiske eventyr, der tvistes og moderniseres, er originale, for ikke at sige henrykkende. Og så næres historien af sine allegoriske kvaliteter." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "'Shrek Forever After' er glimrende sommerunderholdning og lever højt og flot på sine etablerede figurer med velprøvede og velfungerende danske stemmer. Men det ligner mere en krølle på tre små grisehaler end begyndelsen på et smukt nyt eventyr." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Efter Shrek 3 var fortællingen om Shrek og Fiona vel egentlig slut. Så jeg havde ikke forventet, at en fjerde film ville kunne bidrage med noget særligt.
Shrek Forever After er dog overraskende opfindsom og sprudlende. Når man nu alligevel er i et magisk univers, så er det i bagklogskabens klare lys oplagt at lave en alternativ tidslinie historie og udforske et ”hvad nu hvis...?” scenarie.
Idéen i Shrek 4 er således, at hvad nu hvis Shrek ikke reddede Fiona fra fangeskabet i tårnet? Bliver hun så reddet af Prince Charming i stedet, eller hvad? Svaret fås i denne ganske sjove og underholdende rejse.

Nikolaj

Og jeg håber ikke de laver flere.

 niceuser/446455

EN FANTASTISK FIL ELSKER DEM ALLE 1-2-3-4

Dea<3

Shrek er en af de bedste animations film jeg nogensinde har set! En rigtig sød historie om en trold :) Den kan varmt anbefales til folk i alle aldre!

Malene

Jeg syntes den var God :) Men syntes også at de skal slutte nu.. Syntes man har kørt historien om shrek langt nok ud nu. Men den er både sjov og underholdene :D

isabellauser/661122

den parfekt sluting på alle shrek filem
kyss isabella

Tajanna

Jeg har igennem flere år været meget begejsret for Shrek og har nydt hver eneste film! Denne her film er bestemt ikke en undtagelse og holder Shrek-standarten fra start til slut.

Hvad der slog mig efter jeg havde set filmen var, at de i dette eventyr har valgt at behandle nogle temaer og personer, som måske ikke er lige så kendte blandt nutidens børn som de måske er for dagens voksne? Jeg tror, at de voksne måske langt bedre kan sætte sig dybere ind i dette eventyr, da den faktisk appellerer lidt til de voksne, som sommetider kan gå rundt og blive godt træt af den stressende hverdag og tilværelse, og sommetider træffer nogle forkerte valg på baggrund af en midlertidig situation. Disse valg kan få gruelige konsekvenser, og som for Shrek går det først alt forsent op for ham, hvad han egentlig har og er ved at miste!

En sød familiefilm, men mange børn får ikke fat i budskabet af denne historie. Men til de voksne er det en meget tankevækkende film, som sagtens kan nydes med de yngste for en god familie oplevelse!

Victoria

Rigtig, rigtig herlig film!

Stemmerne er som sædvanlig i top og Thure Lindhardt gjorde det især godt som Rumleskaft. Historien er dejligt uforudsigelig og der er en masse gode grin hen af vejen. Kvalitetsmæssigt minder den mest om etteren og toeren, så hvis man som mig blev skuffet over "Shrek den tredje" skal man ikke holde sig væk af den grund ;D

anita

min søn på 7 og jeg synes filmen var kanon god!!! en rigtig go afslutning på shrek historien;) glæder os allerede til at få den på dvd

lollipop

Super god film - elsker den trold! MIn søn på 7 var også helt solgt.
Se den - hvis du har en kærlighed for....ja kærlighed!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.