Cookie- og Privatlivspolitik

Shooter

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
20.04.2007
| |
2 timer 4 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Shooter
|

Mark Wahlberg spiller skarpskytten Bob, som lever i selvvalgt eksil ude i Arkansas vildmark, efter at han var skyld i en uskyldig persons død.

Hans tidligere kollega overtaler ham til at vende tilbage, da de har brug for hans hjælp til at forhindre et attentat på den amerikanske præsident. Men Bob bliver forrådt og hængt op på det snigmord, han forsøgte at afværge.

For at finde den rigtige morder og sandheden om, hvem der har forrådt ham, ser Bob ingen anden udvej end at flygte.

'Shooter' er baseret på Stephen Hunters roman 'Point of Impact' og instrueret af Antonie Fuqua ('King Arthur' og 'Training Day').

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (45 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jakob P.

Shooter får 5 stjerner af Anmelderen *****

Det er sjældent man støder på en action-thriller, som er så godt skruet sammen som "Shooter". Filmen rummer rigtig gode og imponerende præstationer fra Mark Wahlberg, Danny Glover, Michael Pena og Kate Mara. Især Mark Wahlberg gør det rigtig godt, og det må være en af hans bedste roller til dags dato, for han gør det rigtig godt.

Bob Lee Swagger (Wahlberg) er gammel marinesoldat og anerkendt skarpskytte, og må tilbage igen i tjeneste, for at afværge et attentat mod præsidenten. Men det utænkelige sker: han forrådes og bliver beskyldt for selve attentatet. En menneskejagt går i gang, og Bob Lee Swagger må kæmpe for sit liv, og sætter alt ind på at bevise han er uskyldig. Men han er oppe imod lovens håndhævere, og en hemmelig organisation i regeringen, som ønsker ham død. Heldigvis har Swagger et unik sæt evner, og et par skjulte esser i ærmet.

Tempoet og rytmen i denne film er lige tilpas, og holder seeren limet fast til skærmen. Den er så spændende at man ikke kan slippe den, og man har lyst til at følge med, når Mark Wahlberg kæmper imod uretfærdighed, korruption og skumle planer. Shooter er helt sikkert en førsteklasses actionfilm, som kan ses igen og igen, uden at man bliver træt af den. Derfor kan den varmt anbefales, hvis man en dag sidder og har lyst til at se en hæsblæsende, fed actionfilm. Den fortjener fuldt ud de 5 stjerner, som den hermed får.

Frank

God film

Lars Michael

Mark Wahlberg spiller sin bedste rolle, fed film det er noget man har set før men stadig den her skuffer ikke.
Noget af det bedste man har set i meget lang tid.

Wayne

Fedt plot. Snyd med snyd på. Thriller når de er bedst.

S. Rico

Åh nej, ikke igen. Der er lavet alt for mange film med næsten samme handling. Jeg blev lokket af en ganske lækker trailer, som lovede fed action og et godt plot. Men efter en halv times tid sad jeg og halvsov.

Jakob

Fantastisk action-thriller udover det sædvanlige! Det her er virkelig en film der er værd at se.
Mark Wahlberg spiller hovedrollen fremragende som tidligere var marinesoldat i militæret. Han bliver sat til at planlægge et attentat mod præsidenten for at forebygge et ægte attentat. Men han bliver snydt og så bliver han i den grad pissed off! Ikke mindst fordi de svin har skudt hans hund. Hævnens time er kommet. Spring fyldt med action og flotte scener med en hel del eksplosioner. Den skal bare ses! Bedste Mark-Wahlberg film til dato.
BRAVO!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.