Cookie- og Privatlivspolitik

Shoot`em Up

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
07.03.2008
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Shoot 'Em Up
|

I 'Shoot 'Em Up' er den hidsige Mr. Smith (Clive Owen) en af de mest hårdkogte mænd, der har betrådt Guds grønne jord. Det er derfor en noget uvant situation for ham, da han bliver nødt til at beskytte det mest uskyldige af alt – et lille, nyfødt barn.

Smith hjælper til med fødslen midt i en skudduel, og det går hurtigt op for ham, at en lyssky magt er yderst opsat på at komme spædbarnet til livs. En bande nådesløse lejemordere under ledelse af den brutale Hertz forsøger med alle midler at udslette barnet.

I en byge af kugler og udsat for den ene skudduel efter den anden, lykkes det Smith at danne makkerpar med luderen DQ (Monica Bellucci), og sammen forsøger de at opklare mysteriet.

Hvem er det, der står bag denne intense klapjagt på det lille barn? Og hvorfor?

Få svaret i 'Shoot 'Em Up' som er én af de mest hæsblæsende og hurtige actionfilm i mands minde.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (31 votes)
4.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Er normalt ikke særlig vild med "skyde"-actionfilm, men jeg kunne ikke lade være med at være underholdt at "SHOOT`EM UP"! Det er så latterligt vild action der er med i filmen, at det næsten bliver humoristisk! Clive Owen er total bad ass, og forstår virkelig at bruge en ellers uskyldig gulerod som seriøst mordvåben!

Lars Michael

At se Cliwe Owen spiller sådan en rolle er super, hvis folk forventer at se ham i noget så glem det , for den her rolle er perfekt til ham.

Il Padrino

...hvis du altså ikke forventer andet end balls-to-the-wall action, fantastisk humor og den cooleste action-stjerne nogensinde, Clive Owen! Jeg havde ingen forventninger første gang jeg skulle til at se denne film. Jeg kendte på det tidspunkt kun Clive Owen fra Sin City. Jeg kendte ikke engang Paul Giamatti. Jeg har set Shoot 'Em Up 5 gange efterhånden, og har måtte konstatere at på et humor niveau, action niveau og coolness-factor niveau, er der INGEN film der overgår Shoot 'Em Up! Filmen er 1 time og 20 minutter lang, og jeg tror aldrig der er blevet dræbt så mange på så kort tid, og folk bløder som stukne grise! "Balls to the wall" begrebet må have blevet lavet netop til denne film! Et højt body-count er fedt at have i en action film, men for det meste handler det mere om HVORDAN folk bliver dræbt, frem for HVOR MANGE der bliver dræbt. I Shoot 'Em Up får Clive Owen dræbt en hel masse, på mange forskellige måder! Jeg vil ikke nævne nogle af disse scener, da mine intentioner ikke er at spoile dig, men jeg vil blot sige ordet "gulerod". Paul Giamatti er også helt igennem fantastisk som den onde.

Der er vist ikke meget andet at sige, end at Shoot 'Em Up er grunden til at mine forventninger til blodige action-film er steget betydeligt meget.

Frank

Okay film

Wayne

...ikke medvirket i flere film i denne genre? Normalt har han pænt kedelige roller, hvor man forventer mere action. Men i denne får man det extravaganza. Vold, sex, skyderier og mere vold. Ikke den dybe handling - men den fortjener en høj karakter for at gå hele vejen. Klasse underholdning.

Jeppe Emiel ;)

Smiley :-)

Thomas

Det her er en film der leverer action af bedste kvalitet. Filmen skal ikke ses fordi man forventer en interessant handling men for at man kan overvære en masse suveræne skydedueller sprængfyldt med flotte stunts som kun Clive Owen kan præstere. Der er gang i filmen fra start til slut så man får ikke muligheden for at kede sig.

Jakob

En hæsblæsende skydefilm springfyldt med action! Man keder sig ikke et sekund. Cliwe Owen spiller godt og gør ikke filmen værre med denne storslåede præstation. Til tider lidt overdrevet men det skal der jo også være plads til.
Hælder mellem 4 og 5 stjerner men kan hver fald anbefale alle actionglade personer at se denne film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.