Cookie- og Privatlivspolitik

Shiva Baby

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til Medierådet for Børn og Unge og får derfor en lovpligtig 15-års censur.

Se mere på medierådet.dk
07.10.2021
| |
1 time 18 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Shiva Baby
|
Billetter

Filmen 'Shiva Baby' handler om Danielle, der til en begravelse finder sig omringet af både nærgående og nysgerrige familiemedlemmer samt fjerne bekendte. De er alle lidt for ivrige efter at udspørge hende om, hvordan det går med arbejde, fremtidsplaner og kæreste.

Danielle har ikke meget at bidrage med, da hun befinder sig i lidt af et vadested i livet som studerende. Hvad værre er, at Max også dukker op - Danielles hemmelige sugar daddy.

Det viser sig, at han både har hustru og en baby, hvilket kun yderligere komplicerer den i forvejen klaustrofobiske og intense situation, der byder på sin del af akavede og uforudsete optrin.

Snart hvirvles Danielle ind i sit eget spind af halve sandheder og hele løgne, som hun smider om sig for at komme helskindet igennem dagen, hvor også hendes mor og far er på nakken af hende.

'Shiva Baby' er et komediedrama, der er skrevet og instrueret af spillefilmsdebutanten Emma Seligman, mens hovedrollen som Danielle spilles af stjerneskuddet Rachel Sennott. Man finder en lang række komediedramaer med familiekomplikationer i spil, bl.a. Little Miss SunshineThe Squid and the Whale og Rachel Getting Married. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
4.7
4.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Filmland P1

  "Det er skørt. Og langt ude. Og ikke mindst skabt med stor personlighed af debuterende Emma Seligman, der formår at holde tungen lige i munden, mens hun jonglerer med talrige følelser og spændinger." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Alt klapper i den forrygende og veloplagte 'Shiva Baby'." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Det er faktisk mere pinligt end sjovt. Men det er ikke til at tage øjnene væk fra." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Soundvenue

  "'Shiva Baby' er en gysende og virkelig underholdende komediepinsel, der bringer newyorker-snakkekomedien ind i 2020 med sin vinkel på målløshed, sugardating og seksualitet." (Mathilde Johanne Kristiansen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.