Cookie- og Privatlivspolitik

Shithouse

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en rolig og let grundstemning, og den har et langsomt fortælletempo. Den indeholder en enkelt langvarig, men meget udetaljeret scene, hvor to unge mennesker har sex, og enkelte lettere konfliktfyldte scener, hvor hovedfigurer skændes. Da filmens fortælletempo er meget langsomt, og da det meste af handlingen foregår i dialog, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
08.07.2021
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Shithouse
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|
Billetter
Shithouse plakat

Filmen 'Shithouse' var populær blandt de amerikanske anmeldere i 2020, og vandt bl.a. Grand Jury Prize på SXSW Film Festival.

Den debuterende instruktør Cooper Raiff spiller selv hovedrollen som førsteårsstuderende, Alex, har det svært. Når han kigger på sine medstuderende, ser de alle ud til at nyde college-livet i fulde drag. Selv bliver han mere og mere ensom. Han prøver at finde venner, men det lykkedes ikke rigtig.

Alt ændrer sig en nat, hvor han tager til fest i “Shithouse” - et legendarisk festfællesskab. Her møder han Maggie, og de har en eventyrlig nat sammen.ange

Næste dag ignorerer hun ham dog fuldstændigt, men i stedet for at falde tilbage i ensomhed, klamrer han sig desperat til sit sociale gennembrud og napper endnu en fest i håbet på at genoplive magien fra den særlige aften de havde sammen.

'Shithouse' følger en tradition af indie film, der fokuserer på ensomhed og usikkerhed på college og i highschool, som fx 'Eight Grade', The Perks of Being a Wallflower og Lady Bird.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
3.4
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmland P1

    "Det er ikke ligefrem de mest nuancerede personportrætter, instruktøren Cooper Raiff [...] disker op med. [...] Men kan man tilgive Cooper Raiff dét, rammer 'Shithouse' forbavsende præcist ind i en følelse af ungdommelig usikkerhed og ensomhed" (Per Juul Carlsen)

  • Soundvenue

    "College-filmen 'Shithouse' vil være for skrøbelig, snakkende og pudseløjerlig for visse dele af American Pie-segmentet. For mere følsomme sjæle vil den ramme plet med sine sjæleudkrængende dialoger og universelle ungdomstemaer." (Henrik Reinberg Simonsen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mads Aagaard

kæmpe anbefaling herfra! støt den i bio! Den lyder måske generic eller klichefyldt, men det er den bestemt ikke! en personlige perle!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.