Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Seeking a Friend for the End of the World

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| | |

I 'Seeking a Friend for the End of the World' trues jordens eksistens af en asteroide, der nærmer sig jordens overflade.

Samtidigt er en mand lige blevet efterladt af sin kone, og beslutter derfor at tage på et road trip for at finde sin high school-sweetheart. Som følgeskab på turen er naboen, der ufriviligt kommer til at forpurre kærlighedsplanerne.

Filmen har bl.a. Steve Carell og Keira Knightley på rollelisten.

'Seeking a Friend for the End of the World' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicolaj

En alternativ "dommedags-film" som dog fortjener at blive set én gang. Filmen tager en humoristisk tvist på et ellers meget tragisk emne. Jeg kender ikke film ligesom denne, men den formår at skabe både en humoristisk og alvorlig stemning på samme tid.

Nikolaj

Seeking a friend for the end of the world er en lille filmperle. En række søde budskaber om hvorvidt man skal nyde livet eller bare gøre op med hverdagen, giver denne film en særlig charme.

Carell og Knightley gør det ganske fint i deres roller, og sørger for at det seriøse plot også får lidt humor.

Filmen er langtfra perfekt, men jeg kan sagtens finde på at se den en regnvejrsdag hvor jeg måske er lidt trist til mode. Den leverer en "feel good" stemning der basker!

Jeff

It’s far too predictable and the end of the world theme, which should be original for this kind of movie, just makes everything depressing. Carell is entertaining, but I’m just not a Knightley fan.

The Moviemaster

Mon ikke den skal på listen over film som har STORT potentiale... ser frem til den

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter