Cookie- og Privatlivspolitik

Season of the Witch

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
20.01.2011
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Season of the Witch
|

’Season of the Witch’ er et overnaturligt action-eventyr med Nicolas Cage og Ron Perlman (’Hellboy’-filmene).

Behmen og Felson er to heltemodige korsriddere i det 14. århundrede, der vender hjem efter årtiers udmattende slag mod muslimerne – kun for at finde deres hjem udslettet af Den sorte Død, Pesten.

En gruppe af Kirkens højt placerede gejstlige er overbevist om, at en lokal kvinde i virkeligheden er en heks og ansvarlig for den dødelige sygdom.

Behmen og Felson bliver beordret til at eskortere den hekse-mistænkte kvinde til et fjernt kloster, hvor munkene vil udføre et rensende ritual, der vil bringe den forbandede sygdom til ophør. De tvinges ud på en skræmmende, farefuld rejse.

’Season of the Witch’ er instrueret af Dominic Sena (Swordfish, Gone In 60 Seconds) og med på rollelisten er danske Ulrich Thomsen og Christopher Lee (Saruman i 'Ringenes Herre').

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (136 votes)
3.9
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en virkelig dårlig film..." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "... det [er], som det ofter er i Nicolas Cage-film: halvdårligt, men aldrig kedeligt." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... et gumpetung rod, hvilket ikke bliver bedre af, at de to hovedrolleindehavere åbenbart har lige så svært ved at tage deres karakterer alvorligt, som publikum har, og derfor ofte ender i det ufrivilligt komiske. På alle måder en plage." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... dilettantisk... uinspireret jammer, og hvis Helvede fandtes havde det forhåbentlig også en kreds for den slags film." (Jakob Levinsen) ()

 • Politiken

  "... en pinlig affære." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Slet ikke godt nok, at man har en god skuespiller med i filmen , så skal man også bare gøre det bedre end det her , dårlig historie , dårlig skuespil ( desværre ).

Wayne

skuffer Cage endnu en gang. Dårlig animation, dårlig historie - og dårligt skuespil.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Cary Grant

Jeg glædede mig til denne, men de kommer derudaf, og vi får at vide hvorfor ting sker. Slutningen er et rumskib-indgreb. 'Usandsynlig' fantasyfilm-slutning

Nadineuser/13852

Tænkte narj Nicolas Cage.., den må være fantastisk... NEJ, har aldrig nogensinde forstillet mig han skulle deltage i SÅ dårlig en lavet film.

Den er fuldstændig forbløffende dårlig. På et tidspunkt bruger han et sprog man aldrig ville havde brugt i den tids periode - som medvirker til at bevise det er en rigtigt ringe skrevet film. Dårlig filmet, enormt dårlige kulisser og the script er næsten en af de værste. Der dårlig research involveret bag filmen...

Vil du vildt gerne se Ulrich Thomsen og Nicolas Cage rande rundt i en skov og lege helte så se den. Men den er virkelig ikke det værd!

NUL stjerner

Empyriumuser/11199

Filmen er ikke et episk mesterværk! Det er rigtigt at den halter lidt i teknikken visse steder, men når jeg ser en film, er det for at blive underholdt, og det blev jeg.
Jeg synes at historien er god, skuespillerne gør det godt, især Cage og Thomsen.
At der så lige sniger sig en stor fejl ind - nemlig at de vender hjem fra korstogene (det sidste fandt sted i 1200 tallet) til et land ramt af pest, og man ser pestlæger i den skræmmende pestlægedragt, som først blev opfundet i Frankrig i 1619 - betyder ikke noget. I hvert fald kun for nørder :o)
Tag den for det den er, en god og underholdende eventyfilm, med mange flotte billeder især af kampene under korstogene.

nitotreuser/9527

Jeg havde ærlig talt forventet mere af denne film og blev ret skuffet efter at have set den. Filmen er lidt mærkelig, og til tider kedelig. Handlingen er forvirrende og den mangler spænding. Skuespillerene er gode og de gør et godt arbejde, men ville nok være bedre tjent i en anden film med mere spænding og mindre forvirring.

Jeg er ikke særlig imponeret over filmen, så derfor får den 2 ud af 6 stjerner. Ville ikke se den igen og hvis man skal se den synes jeg man skal se den for skuespillerenes skyld og ikke filmens handling.

malene

Filmen starter rigtigt godt, og det er i det hele taget en god handling der er, men den blir ikke rigtig godt lavet. Det er som om alle scenerne går hurtigt, den sprænger ret hurtigt videre og det er som om der mangler noget i slutningen. Man blir sådan set lidt skuffet når man sidder der og den er færdig.

Lene Holst Engkvist

jeg giver den 3.. effekterne er kanone men selve historien mangler lidt synes jeg. den film havde mange flere muligheder for at blive en kanon film. men den er heller ikke dårlig derfor 3 stjerner fra mig.

Lene Holst Engkvist

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.