Cookie- og Privatlivspolitik

Se min kjole

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
03.07.2009
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Se min kjole
|

'Se min kjole' er en roadmovie om fire piger, som kører tværs over Danmark på jagt efter en ny fremtid.

Egentlig skulle de bare have været nede efter smøger, men noget går galt og kort efter er de på vej vestpå i en stjålet Volvo.

For nogle af pigerne er der et gammelt regnskab, der skal gøres op. For andre handler det om en nyvunden frihed. De fire piger har det tilfælles, at de alle kæmper for at komme ud af et misbrug. 

'Se min kjole' er et dansk drama af Hella Joof, der spørger om en misbrugt misbruger kureres bedst med samtaleterapi og metadon eller gennem konfrontation og tilgivelse.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (666 votes)
4
3.5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... besidder betydelig intensitet, når de vilde piger bringer sig i prekære situationer på deres odyssé gennem den danske provins. Og først og fremmest ydes der bragende gode præstationer ... – at de får gjort deres provokerende figurer vedkommende og hen ad vejen sågar rørende, er virkelig flot og gør 'Se min Kjole' til en ganske vist lille, men troværdig og følelsesfuld film." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "Realisme bør ikke være en undskyldning for at sløse med dialogen. Alt i alt er filmen sympatisk, men i sidste ende tandløs." (Morten Dürr) ()

 • Ekstra Bladet

  "... på ingen måder nogen sindsoprivende original film. Men den fungerer ualmindeligt overbevisende, er præget af solidt håndværk og gennemgribende research samt sympati for sine personer." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Replikskiftene falder til tider for eftertrykkeligt i jagten på at indfange en rå autentisk tone. ... De enkelte pletter og det forudsigelige handlingsforløb skæmmer dog ikke den ultrarene nerve, der skærer sig direkte ind i hjertet. For uanset set størrelsen af ens personlige rem af huden, forlader man biografen rigtig ramt." (Frederikke Lett) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Hella Joof er i sit rette element, når hun fremstiller neurotiske, kærlighedshungrende og forvirrede kvinder. Samtidig er mændene ofte sexfixerede undertrykkere.

Fin roadmovie, hvor alle har noget på spil.

Lars Michael

Gab en dårlig film, skod film.For mig er det en af de dårligste film der er lavet.

Emil Dencher

Lidt mangel hist og her i personopbygningen.
Til tider en lidt hængende dialog og man skaber
ikke så intenst et forhold til karakterene som jeg havde håbet på.Alt i alt en god film.

Leva eller Daddy

Det mere Stephanie Leon" hun er passer godt til den her film..

Cam

en virkelig god film...

Nataschauser/650502

det var en fin film, men også lidt kedelig til tider.

Sørglig slutning.

Men jeg synes derimod at Stephanie León spillede rigtig godt og var en behaglig person for de andre i filmen. Men det var
syndt at hun havde den sygdom i filmen /: Men vil gerne give Stephanie León 5 stjerner som god skuespiller i denne film: * * * * *

Men ikke en film jeg blev begejrstret for. Så kun 2 stjerner til den: * *

chichi

Filmen var rigtig god. Man sad klistret til skærmen for at se hvad pigerne fandt på dog vil jeg sige at slutningen skuffede mig. Men det var fantastisk skuespil!

Rikkeuser/740642

Lidt tynd.. kan godt se meningen i filmen - men jeg manglede godt nok en masse omkring pigerne.. man skulle gætte sig til meget.

Anjauser/339205

Filmen var ok, skuespillerne gjorde det godt. Men der var ikke noget overraskende i filmen!

Kamilla .

Den er okay , bare ik så tilfreds med slutningen .

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.