Scream 5

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har i mange scener en truende og ildevarslende stemning. Den indeholder mange voldsomme scener med skyderier og knivstikkerier. I flere scener bliver personer overfaldet og dræbt af en maskeklædt person med en stor kniv. Scenerne er meget blodige og udpenslede og benytter i fremstillingen gyservirkemidler med markante chokeffekter. Filmen vurderes på den baggrund til at kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
03.02.2022
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Scream
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|
Billetter
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Gyseren 'Scream' (Scream 5) er det femte kapitel i slasher-serien, der første gang så dagens lys i 1996 med Scream.

25 år efter at en række brutale drab chokerede den lille by Woodsboro, er en ny morder på spil. Iført den ikoniske Ghostface-maske har personen udset sig en ny gruppe unge for at genoplive fortidens blodige hemmeligheder.

Til undsætning kommer tre rutinerede kræfter, som har været oppe imod Ghostface af fire omgange før: Den evige overlever Sidney Prescott, betjenten Dewey Riley og journalisten Gale Weathers.

'Scream 5' er således ikke kun et gensyn med den ikoniske Ghostface-morder, men også for serien tre velkendte ansigter i Neve Campbell, Courteney Cox og David Arquette. Mens også Marley Shelton fra Scream 4 vender tilbage som Deputy Judy Hicks.

Fortsættelsen bliver den første i serien uden den afdøde gysermester Wes Craven bag kameraet. I instruktørstolen sidder denne gang duoen bag gyseren Ready or Not, nemlig Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett.

Skal du se Scream 5?
(141 stemmer)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.