Cookie- og Privatlivspolitik

Scream 4

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
14.04.2011
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Scream 4
|

 I 'Scream 4' vender Sidney Prescott (Neve Campbell) tilbage til hjembyen Woodsboro, der for år tilbage var kulisse for en stribe legendariske mord.

Sidney, der nu er succesfuld forfatter, er i byen for at promovere sin nye selvhjælpsbog, men besøget bliver også et glædeligt gensyn med de gamle venner og nu ægtefolk Sheriff Dewey (David Arquette) og Gale (Courteney Cox).

De er dog ikke de eneste, som byder hende velkommen hjem. Den frygtede morder viser sig igen, og Sidneys fortid bliver genoplivet, for det lader til, at den eneste Ghostface har ventet på i alle disse år er netop hende.

'Scream 4' er gysermesteren Wes Craven opfølger til filmene, der redefinerede horrorgenren i 1990'erne.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (262 votes)
4.5
3.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... vold og humor blandes igen behændigt." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... selvom smilet til tider bliver lidt anstrengt, så fungerer skidtet." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... momentvis meget underholdende på sine egne smalle præmisser, men de mange vittigheder gør også, at det er så som så med uhyggen." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Desværre verbaliseres moralen lidt for overtydeligt i slutningen, der også lader det humoristiske aspekt tage overhånd i en grad, så det ikke længere er bare marginalt raffineret. Rigtig godt er det altså ikke, men 'Scream 4' er væsentlig mindre ringe, end man havde kunnet frygte." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "Fra at være gysets Godfather er Craven blevet genrens Meta Don. Men hellere en vittig leg med gamle blodbestænkte byggeklodser end endnu et hovedløst orgie i Sawværket." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frederik

kan strængt anbefale MTV´s scream tv series, meget MEGET BEDRE en selve film 1-4

Emil

Men stadig ikke på niveau som de to første. Den er lidt uhyggelig, fin scream film.

Star

den er okey men 1,2 er bedst synes jeg men god nok gyser men meget skuffende håber der kommer en scream 5 så kan den måske blive bedere håber jeg

freddyuser/1021925

Som kæmpe fan af Scream-serien må man desværre konstatere, atScream 4 er en middelmådig omgang teenage hack-and-slash fra den tidligere ”gysets mester” Wes Craven - der her mest af alt ligner en parodi på sig selv.

Anonymuser/0

Har man set en, har man set dem alle.. Men jo, det her er den bedste af de 4, eftersom morderen faktisk ikke var en man havde forventet..

antfarm@hotmail.dkuser/955641

den ser redig fed ud jeg har kun set scream 1 og jeg er kun 9

Esbenuser/222283

Da Scream udkom i 1996 var det en forfriskende film, der var selvbevidst og til tider uhyggelig. Scream tog den døende 80er slasher genre og pustede nyt liv i den ved at være meget bevidst om korrekt brug af de forskellige slasher klichéer.

Scream 4 prøver på at gøre det samme for selvbevidste 90'er slasherfilm. Så Scream 4 er selvbevidst omkring selvbevidstheden, hvilket får hele filmen til at blive en plat omgang ala Scary Movie filmene eller "Not another...... movie". Det fungerer kun i små doser, og derfor bliver filmen allerede meget trættende efter de første små 20 minutter.

Filmen forsvinder i mængden, og kan ikke anbefales! Se hellere nogle af de nyere gode horror film som Black Swan og Let me In, og hvis det er horror komedier du leder efter fungerer Tucker & Dale vs Evil også noget bedre, dog uden at være imponerende.

Cille

Er stor, stor Scream fan. Så da jeg oplevede mig selv ryste på hovedet og sukke under 4'eren, blev jeg utrolig skuffet. Sådan burde en Scream film ikke være.
Først var der intet uhygge, ingen horror. Humoren var til tider plat. Og hvorfor skal "reglerne" pludselig ændres?? det kan de ikke, der er nogen gyldne regler og sådan er det bare. Prøv ikke at forny alt. Derfor finder jeg det også latterligt, at der til sidst bliver sagt: "Don't fuck with the original", øhm ja tak?? præcis hvad jeg siger jo.
Og hvad sker der for at Kirby, da hun skal nævne en banebrydende remake horror, nævner film som: Prom night og Piranha?? troede hun skulle forestille at være en pige med en fod indenfor horror-verden og med bare lidt forstand. Og så er stemmen bag ghostface ændret...........
ja, er altså skuffet og det er jeg ked af at måttet sige

Camilla

syntes det var en go nummer 4, og den var presis som jeg forventet

Lene Holst Engkvist

fuldstændig som jeg havde håbet på.. skøn film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.