Cookie- og Privatlivspolitik

Saw VII

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
04.11.2010
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Saw 3D
|

'Saw VII' er det sidste kapitel af horror-serien og denne gang bydes der på 11 dødsfælder - dobbelt op fra de tidligere film.

En kamp på liv og død udspilles om Jigsaws brutale arv. En støttegruppe af overlevende ofre for Jigsaws grusomme torturspil får hjælp af selvhjælpsguruen Bobby Dagen, der også selv er tidligere Jigsaw-offer.

Bobby bærer på en dyster hemmelighed, der pludselig baner vej for en ny bølge af terror med dødsfælder.

'Saw VII' vises i 3D og har været igennem de amerikanske censurmyndigheder hele seks gange for at blive godkendt til visning.

Læs interview: Jigsaw besvarer kino.dk-brugernes spørgsmål

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (406 votes)
4.7
1

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... blandt tidens talrige splatterfilm lykkes det faktisk 'Saw 3D' at være en af de mest makabre og modbydelige, så skønt den på alle måder er en dybt deprimerende oplevelse, sikrer den sig en vis pervers status som afskyelighedens apoteose." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "En god gyser skræmmer og pirrer sanserne. Saw gør dig bare i dårligt humør." (Henning Høeg) ()

 • Jyllands-Posten

  "Fra først til sidst er filmen en perversion, og en påberåbelse af et særligt genre-begreb tæller ikke, men kan kun bruges som hyklerisk påskud for svineriet." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Pinligt skuespil og en rodet historie er til at leve med - men de kedelige fælder og 3D-effekter er en direkte sørgelig afslutning på årtiets mest succesfulde gyserserie." (Kristoffer Hegnsvad) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Filmen starter virklig ringe med en scene, som udelukkende er lavet for at tiltrække et yngre publikum. En ung pige og to drenge er fanget i en "leg", hvor de skal kæmpe om, hvem af dem der har fortjent at få hinanden. Skuespillet er dårligt, set-up'et er kliché, og det har intet som helst med resten af historien at gøre. Uha, denne film kan gå hen og blive ultimativ dårlig.

Men heldigvis var det kun en teaser. Saw 7 kører herefter som de øvrige film efter samme skabelon med to tråde: i nutiden er nogle personer fanget i en af Jigsaw's lege, og politiet forsøger at finde frem til gerningsstedet, før det er for sent. Den anden tråd er flashbacks til tiden før John Kramer døde. Denne del vil man sandsynligvis kun få noget ud af, hvis man kan huske detaljerne i de foregående film. Heldigvis havde jeg lige hygget mig med at gense Saw 1-6 henover tre dage. Det gjorde, at Saw 7 fungerede som en perfekt afrunding af den samlede historie, hvor det endelig afsløres, hvad der skete med Doctor Gordon fra den første film.

Bjerg

...-hvis de ville ha en god og rimelig solid horrorfranchise, og stoppet ved 3 hvis de ville ha en fantastisk horrortrilogi.

Men anyways, pointen er at Saw 3D er fuldstændig forfærdelig! Nærmest som en grinagtig parodi af de tidligere Saw-film, og ikke engang et godt forsøg. Fælderne er lamme, man er aldrig spændt eller oppe at køre, og plottet er rodet og serien er malket for alt hvad der bare giver den mindste mening. Shame.

gyldenløve

synes det var en fantastisk afslutning men er glad for at det er slut nu fordi at de har trukket den langt

Steffen Brandt

En supper afslutning på en FANTASTISK serie.

Dog var filmen ikke lige så god som de fåregående var, men god var den. og er man fan af SAW så skal den bare ses

Nikolauser/664133

Klart en skuffelse, og klart en film man ikke ville anbefale.
Kræver pengene igen!

kasper

igen en perle i serien og desvaerre den sidste.
igen geniale spil alt er saa gennemtaenkt.
ja det er nummer 7 i raekken og normalt ville man stoppe efter maaske 2. men her bliver man haengende det er fantastisk.
vi skal have en ende paa det hele og det faar vi. en ende ingen kunne have gaettet sig til. total super.

flot gaet.

Frk. Zamora

Denne gang mener man jo, at det er sidste kapitel i SAW-filmene, men hvem ved?

Det er klart en fordel at have set de 6 andre film, da filmene hænger meget sammen. Jeg oplevede, da jeg så den i biografen, at flere ikke forstod, hvem nogle enkelte personer var. Nogen tager simpelthen også kun i biografen for at se denne eneste gyser (indtil videre) i 3D.

3D'en havde ikke være nødvendig. Der kommer af og til en tarm flyvende ud mod én og det i sig selv, synes jeg er ret ringe. Min personlige holding til 3D er ikke videre positiv. Det er da smart, men det egner sig kun til helt særlige film. Jeg synes det passer godt til animations film, så som Avatar.

Jeg fik svar på rigtig mange svar på mange af mine spørgsmål, hvor jeg havde undret mig en del. Fra første SAW film, som de fleste har set, husker mange Dokteren, som saver sin fod af og tilsyneladende slipper ud af spillet. Ham ser man så igen i SAW 7.

Jeg vælger at give SAW 7 4 ud af 6 stjerner, da jeg ikke synes, at der er så meget splat igen i forhold til i foregående film (og jeg ved godt, at der er flere drab i 7'ren i forhold til de andre film) og så synes jeg i det hele taget, at den er lige så god som den første SAW film, da disse to giver god mening sammen. Hvis man er fan af SAW filmene, skal man se SAW 7.

Nadineuser/13852

Ved ikke engang om jeg gider udtale mig om den, tænkte jeg for mig selv efter set traileren for anden gang :/

Seriøst det mener I ikke! Kan vi ikke i stedet lave den aftale, at lave et område af en forlystelsespark - tænker for sig selv om det ikke evt. allerede eksistere. Hvor man kan gå i gennem et skræk kabinet af Saw filmende, indrette som lager bygningen i filmende. Hvorpå man derefter kan se en 3D kort film eller noget lignede. Har de SERIØST tænkt sig at installere spænder i de danske biografer som de viser i traileren. Tro det næppe! Effekter effekter effekter.

Kommer til se filmenen men ikke i biografen, da min kæreste er Saw samler ved jeg den bliver købt.

larsuser/537387

ja det er sådan jeghar det.
Kunne lige så godt have set fredag den 13 eller film i den klasse.

Saw3D går efter mere blod mere vold og jo tætter på jo bedre.
Det physcologiske er helt væk. ingen grund til at tænke selv.

husker endnu nr 1 hvor jeg sad med en tanke kan de komme fri ?? ville jeg selv kunne gøre det som skulle til.

nej jer er blevet snydt

Anonymuser/0

Det er bare okay:) Ja, det var netop det jeg mente. Selvfølgelig har de ret til at have deres mening, men det er en dårlig idé at sidde og spille ekspert på feltet. Jeg kunne heller aldrig finde på at udtale mig om "den der nye karakter til Twilight 4" f.eks, for det har jeg slet ikke forstand på (og er også ligeglad:)

@Alexander: Slap af... Det er FILM! Skuespillere, teaterblod og props. Der er folk derude der producerer snuff-film, og folk der ser dem... DET er sygt. Desuden har andre undersøgelser også vist at videospil faktisk formindsker chancen for at udøve vold i virkeligheden, da man afreagerer sine lyster i spillet. Man er ikke syg hvis man ser Saw, og hvis vi skulle tage hensyn til hver eneste forskruede low-life derude der sidder og ser Hostel eller spiller Manhunt og forestiller sig at det er hans mor og far han saver i, så skulle alt censureres, og så fik vi amerikanske tilstande. Hvis man er syg nok, kan selv Teletubbies få en til at snappe.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.