Cookie- og Privatlivspolitik

Saw VI

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
22.10.2009
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Saw VI
|

I 'Saw VI' fortsættes Jigsaws ondsindede plan, som denne gang går ud over et par forsikrings-chefer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (112 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Fy for en modbydelig start på filmen. Men slutningen er endnu værre - eller rettere bedre, for det er den fedeste hævnfølelse man sidder tilbage med efter den sidste fælde har udfoldet sig.
Glimrende idé at lade kyniske health insurance forsikringsfolk føle Jigsaws vrede. Det er faktisk så oplagt, at man kan undre sig over, at det ikke blev brugt langt tidligere i serien.
Men måske man med vilje har gemt det bedste til sidst. Denne film udgør i hvert fald en super god - midlertidig - afslutning på serien.

mikkel knudsen

jeg har ikke set saw 5 endnu
og trailer den er fed.

Bjerg

Den fortæller masser af vigtige ting fra de andre, 2 fede fælder, spændende og god historie, -og ja, selvfølgelig bedre end 5'eren. 4 stjerne blir det til. så en god film da ;)

Twanauser/886499

Jeg vil se den i Århus! cinemaxx hvorfor komemr den ikke i biografen!!!

kasper

Man fatter virkelig ikke hvorfor saw 6 ikke kommer i biffen herhjemme.
Det er historiens eneste film satsning der kan holde til 6 film og gerne flere til. Må sige den lever fuldt ud op til de resterende også fordi man med flashback hele tiden kan holde den rigtige jigsaw inde i filmen. Fantastiske gennemførte og planlagte spil der straffer dem der ikke værdsætter sit eget liv eller andres for den sags skyld. her er en film der kan få mig til at aflevere 6 stjerner

pernille

Jeg var inde og se Saw VI i Biocity Aalborg - og hold da op en fed film..:P Har dog hørt, at den skulle være mere "klam" end de andre - men det sys jeg dog ikke..
Men er man til Saw-serien, kan den klart anbefales. For at kunne forstå filmen, kræver det dog også at man har set de forgående 5 film.

en 6er er fra:D

Louise

jeg er virkelig skuffet over at de ikke sender den i biffen!! jeg var inde og se de andre i biffen... det var jo den fedeste oplevelse! det bare noget møg.. for det sku ikke det samme og sidde hjeme i stuen og se det? ... kom igen biocity...

Sebastian

Nu skal de SAW film fandeme stoppe. 1´eren og 2´eren var fede, men resten... Lad dette være den sidste.

Ulrichuser/890321

Den kan kun gå hen og blive god! Billetterne ER reserveret!

Martin

Man kan give sin vurdering af FILMEN med én til seks stjerner!!! At man giver én stjerne fordi filmen ikke bliver vist i biografen er latterligt og er jo ikke den "anmeldelse" af filmen som man som bruger af Kino.dk kunne og burde forvente. At man bruger "skriv anmeldelse" som forum er som sådan helt fint, men lad dog være med at give filmen stjerner hvis det ikke er en konkret bedømmelse af FILMEN!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.