Cookie- og Privatlivspolitik

Sangklubben

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk og varm stemning, afvekslende med scener med en trist og sorgfuld tone. Der er flere situationer, hvor kvinder er i sorg, græder, føler savn og kommer ud i voldsomme skænderier. I en scene følger man bisættelsen af en falden soldat. Det konfliktfyldte og triste indhold bliver imidlertid forløst med humor, omsorg og varme. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil kunne virke grænseoverskridende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
25.06.2020
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Military Wives
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Strikkebio
|

Filmen 'Sangklubben' handler om kvinderne på en militærbase i England og har Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne.

Tiden føles lang, og bekymringerne er store, mens deres mænd er udstationerede. Blandt kvinderne på basen er den afmålte Kate og den sprudlende Lisa, som tager initiativ til at lave en fællesaktivitet. Broderi og bogklub skydes hurtigt ned, men ideen om et sangkor vækker begejstring.

Kate elsker flerstemmig sang i et klassisk repertoire, men Lisa vil hellere have fuldt skrald på popnumre, som alle kan synge med på. Da der pludselig opstår et tilbud for koret, gælder det om at lægge uenighederne bag sig og finde en fælles melodi. 

'Sangklubben' bygger på virkelige hændelser, der gjorde græs-enkerne verdensberømte for deres optrædener.

Superstjernen Robbie Williams (ja, ham med 'Angels' og 'Millennium') har skrevet musik til filmen, der er instrueret af manden bag den Oscar-vindende komedie Det' bare mænd.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (16 votes)
4.6
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Scott Thomas kan redde det meste, og Hogan er vidunderlig, ligesom spillet mellem dem slår om end forudsigelige gnister. Men det er ikke nok til at løfte en hel film." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "... var det ikke for den altid mangefacetterede præstation af Kristin Scott Thomas, ville filmen ikke engang i glimt finde melodien." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Weekendavisen

    "Det korte af det lange er, at skabelonen faktisk virker. Man ser til uden at være vildt engagereret. [...] Da sangen lyder i sin helhed, [...] opdager jeg, at der er tårer på vej. Min datter på 17 deler reaktionen. Vi ved, at vi bliver manipuleret. Men det virker som ægte katharsis." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carluser/131267

En helt fantastisk film som jeg bare må anbefale på det varmeste. Elskede du Fisherman's friends filmen, vil du også nyde denne film som bygger på en autentisk historie.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.