Cookie- og Privatlivspolitik

Sange fra skoven

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
30.04.2014
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Song from the Forest
|

Dokumentarfilmen 'Sange fra skoven' handler om amerikaneren Louis Sarno, der for 25 år siden hørte for 25 år en sang i radioen og fulgte melodien til de centralafrikanske  regnskove. Her optog han over 1.000 timer med Bayaka-pygmæernes musikalske univers og endte med at blive en integreret del af deres samfund.

Louis fik endda sønnen Samedi med en af de lokale, men barnet var alvorligt sygt, og Louis svor, at han ville tage ham med tilbage til USA, hvis han overlevede. Nu er tiden kommet, hvor Louis tager sin søn med tilbage til New York.

Dokumentaren ’Sange fra skoven’ følger Louis Sarnos rejse, og hvordan hans tilbagevenden til sit gamle samfund får ham til at overveje sin nye plads i den globaliserede verden samt indse, at kontakten hertil er det eneste håb for pygmæfolkets overlevelse.

Kontrasterne mellem de to verdener bringer også snart uundgåelige spørgsmål på banen for far og søn, hvilket synes at være instruktøren Michael Oberts hovedfokus. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1 vote)
4
4

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Kontrasten er skarp og fascinerende, og Louis Sarno er en sympatisk og tilbagelænet fyr, men for alvor spændende bliver 'Sange fra skoven' desværre ikke." (Jacob Wendt Jensen)

  • Filmland P1

    "Man kommer langt ud af sin borgerligt friserede skal i selskab med Louis Sarno, og det er i sidste ende det særlige ved 'Sange fra skoven', rejsen langt langt væk, med Louis Sarno som en kvalificeret og tænksom guide." (Per Juul Carlsen)

  • Politiken

    "Billederne, lydene og sågar nærmest duftene af henholdsvis regnskov og storby definerer fortællingen i endnu højere grad end de sagte ord." (Dorte Hygum Sørensen)