Cookie- og Privatlivspolitik

Salt

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
09.09.2010
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Salt
|

I action-thrilleren 'Salt' har CIA-agenten Evelyn Salt (Angelina Jolie) svoret en ed om pligt, ære og at tjene sit land.

Salts loyalitet sættes på den ultimative prøvet, da en russisk afhopper anklager hende for at være hemmelig, russisk spion.

Lynhurtigt indleder Salt sit eget spil og undslipper ved hjælp af sine evner og mange års undercover-erfaring.

Salts bestræbelser på at rense sig for anklagerne bidrager kun til at skærpe mistanken til hende, og mens jagten på hende intensiveres, står et overordnet spørgsmål tilbage: Hvem er Salt?

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (343 votes)
4.4
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... selvom Noyce tydeligvis har besluttet sig for at gå total overboard i actioneffekter, kan det ikke dække over, at historien har så store plotmæssige huller, at det grænser til det latterlige." (Ann Lind Andersen) ()

 • Børsen

  "Er man til begavet og opfindsom ramasjang i stil med Jason Bourne-filmene, går man ikke forgæves til 'Salt'... absolut renset for nonsens." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Selvom handlingen til tider tangerer det totalt utroværdige, så stiger spændingen... forrygende og sexet underholdning." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Manuskriptet er dybt utroværdigt, og action-scenerne er ganske enkelt ikke virtuose nok til at opveje det. Og en grundlæggende ingrediens som spænding mangler." (Kirstine Krefeld) ()

 • Politiken

  "Klicheerne falder over hinanden... amerikansk konspirationsparanoia for fuld, fladpandet udblæsning." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sylvester

Fin film, dog langtrukken.

Frank

Okay film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Jeff

Jolie is pretty good, but a rubbish plot and some dodgy effects spoil her good work.

Magnususer/919147

Håber på en 2'er! :)

Movie-fanatic

God action-film, god hostorie, gode skuespillere!! Den har action-basker med en KVINDE (en del mænd krummer tæer!) som hovedperson, er MEGA underholdende......SE DEN!

Stephanie

SUPER FED FILM! hader normalt action film med fuld gas, men den her var lige mig... har også købt den på film da jeg kan se den igen og igen, Angelina gør det så super fedt, og gør scenerne fede!!!!! elsker den :D fortjent 6 stjerner :D

S. Rico

...og konspirationsteorierne får fuld gas i sådan en grad, at man tænker "er USA overhovedet klar over, at den kolde krig forlængst er forbi?". Samtidig er hele plottet temmelig utroværdigt - for at sige det mildt.
Men på den anden side, så er det kke mere langt ude end den gennemsnitlige James Bond film. Så hvis man ikke tager den alvorligt, så kan man sagtens lade sig underholde. Og faktisk sker der så meget, at det er helt umuligt at forudse, hvad der vil ske next. Et stort plus for det meget fantasifulde manuskript, som fungerer et langt stykke hen ad vejen.

larauser/468748

angelina jolie er en af mine ynglings skuespillerinder og det her var en af hendes bedste film til dato. jeg syntes dog at det ødelagde det lidt at hun nogen gange var lige lidt for overnaturlig fx. da hun flyver ned af elevator skakten og linger et flyve egern...

larsuser/537387

En dejlig action film, hvor jeg sad og tænke på hvem er de gode og de onde. intet kunne tages forgivet. Masser af humor og grine af mens jeg tænkte.
Flot billeder, dejlig lyd, smuk helt, dejlig musik. Set den 2 gange, og er sikker på der kommer en to'er, med mindre det er det største joke i film, ligge så klart op til en 2'er der så ikke kommer :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.