Cookie- og Privatlivspolitik

Sahara (2005)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 7 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sahara
|

Filmen 'Sahara' følger den frygtløse eventyrer Dirk Pitt , der er på jagt efter et legendarisk spøgelsesskib med værdifuld last, som skulle befinde sig dybt i det tilsandede Vestafrika.

Med sig har han sin gode ven og hjælper Al, samt doktor Rojas der undersøger en mærkelig sygdom, der hærger området.

Men ikke alle i Sahara synes lige godt om Dirk og hans ekspedition.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
3.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Hvis man er til sådan nogle film, så tag og se Indiana Jones i stedet.
Ellers et godt forsøg.

Camie

Man skal være forsigtig med at forvente for meget af "Sahara", men hvis man tager den for hvad den er, så er den efter min mening en ganske udmærket actionfilm i stil med "Mumien" og "Tomb Raider". Matthew McConaughey kan dog ikke matche Angelina Jolie som den eventyrslystne actionhelt(inde).

"Sahara" tillader sig at udnytte konceptet "kunstnerisk frihed" til fulde og leverer 2 timers jagen fra den ene umulige situation til den næste, hvor helten hver gang klarer ærterne. Ofte i bedste McGyver-stil.

Det er tyggegummi for øjnene og befriende ukompliceret underholdning. Se den, men accepter den for hvad den er.

Frank

Dårlig film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Antaeus

Filmen vil rigtig gerne være en god eventyrfilm med en blanding af spænding og humor. Det fungerer desværre kun til dels. Den er værd at se, men det hele falder lige som lidt til jorden og den bliver aldrig rigtig god.

De er et godt stykke fra Indy, Mummy og National Tresure.

Wayne

Men når man har læst bøgerne om Dirk Pitt, så bliver man alligevel lidt skuffet over filmen som ikke helt lever op til sit ophav.

S. Rico

Baseret på traileren tænker man en blanding af Indiana Jones og The Mummy. Og konceptet er da også lidt i den retning - bortset fra at denne film er umanerlig kedelig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.