Cookie- og Privatlivspolitik

Sagen Collini

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til Medierådet for Børn og Unge og får derfor en 15-års censur.

Se mere på medierådet.dk
06.08.2020
| |
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Collini Case
|

Det tyske drama 'Sagen Collini' handler om Fabrizio Collini, der har arbejdet flittigt i over 30 år for en tysk bilproducent, før han dræbte en mand, tilsyneladende helt uden grund.

Sagen virker som et mareridt for den unge forsvarsadvokat Caspar Leinen. Han er personligt involveret, da offeret, den respekterede industrimand Jean-Baptiste Meyer, er bedstefar til hans gymnasiekæreste Johanna.

Leinens mordanklagede klient vil ikke tale med ham, og han står over for en modstander, der synes langt overlegen i den legendariske anklager professor Richard Mattinger.

Da Leinen alligevel beslutter at føre sagen, begynder han at afdække en af de største juridiske skandaler i Tyskland nogensinde, der strækker sig helt tilbage til 2. verdenskrig. Men hvor meget er han villig til at ofre for at afsløre sandheden?

'Sagen Collini' er bygget på den internationale bestseller-roman af Ferdinand von Schirach og har været en stor succes i de tyske biografer med 1 million solgte billetter.

I rollen som Fabrizio Collini ses Franco Nero, der tidligere har spillet med i Django Unchained.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
4.6
3.8

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... som en spændende film om et mords opklaring og krigens lange skygger er der tale om en velinstrueret og dramatisk film, som det er værd at se." (Bent Blüdnikow)

 • Børsen

  "'Sagen Collini' er et effektiv retssagsdrama, som vi kender fra f.eks. Tobias Lindholms 'Krigen', og det er medrivende at følge [...] Caspar Leinen og hans team ..." (Michael Solgaard)

 • Jyllands-Posten

  "... for lang og for ufokuseret. Der ligger en historie i den melodramatiske sovs et sted, men det kræver særinteresse i stoffet, før man kan anbefale nogen at tage en hulske og grave den frem." (Jacob Wendt Jensen)

 • Politiken

  "[Franco Neros] blik er både sløret og gennemborende, og det gør os nysgerrige efter at vide, hvad de engang har været vidne til." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Weekendavisen

  "Jeg har undladt at dvæle ved sagens detaljer. Gå ind og se filmen for spændingens skyld. Husk især at votere på hjemvejen. Er der tvivl, har afsenderen nået sit mål." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.