Cookie- og Privatlivspolitik

Safe (2012)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Safe
|

'Safe' er en action-thriller med Jason Statham, der beskytter en pige fra alverdens gangstere.

'Safe' fik ikke dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (19 votes)
3.5
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Cathrine

I starten var jeg virkelig nød til at koncentrere mig for man blev vitterlig bare smidt ind i filmen, og scenerne gik så stækt, det tog ret så lang tid lige at finde ud af hvad det egentlig lige gik ud på. Men efter de første 15 min. begyndte man at kunne følge med, og den var super spændende fra start til slut. Der er Action hele tiden, man oplever de barske sandheder omkring det kinesiske marked og mafia krigen. I denne film har de ikke sparet på effekterne og der er bestemt også en god potion humor med, især fra Luke’s side. Man bliver nærmest fløjet gennem filmen med hans fantastiske kampscener, hvor det ikke går stille for sig.

I denne film for vi set meget til den kendte Jason Statham som spiller Luke. Som altid er han en rigtig god skuespiller, ligesom i så mange andre af hans film, såsom Final Call og Parker. Derudeover møder vi den søde lille pige Mei som bliver spillet af Catherine Chan, hun er rimelig ny inde for skuespiller branchen men hun er rigtig sød, god skuespiller, og meget imponerende. Så håber da at se hende i mange andre roller i fremtiden. Jeg mener faktisk at dette er den største rolle hun indtil videre har haft, i denne film.

Alt i alt syntes jeg det er en kanon fed film, god historie, masser af action og den er bare fed. Det eneste jeg syntes var træls at den meget forvirrende start, men man finder ud af det. Det eneste jeg godt kunne mangle lidt også var lidt mere kvindelighed og denne film, det er virkelig en drenge film syntes jeg. Men det skal der jo bestemt også være plads til!

JB007

Du får, hvad du forventer - en toptunet film med vildtlevende action scener. Kan klart anbefales til en fredag aften.

Frank

Okay actionfilm

Wayne

Og tjener kun som anledning til at Statham kan komme til at dele øretæver ud. Handlingen er måske til at overse - selvom han rager sig uklar med både russisk og kinesisk mafia, samt korrupte betjente - men action er der nok af.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Kimuser/264153

Kan klart anbefale action filmen Safe med Jason Statham, den sparker bare røv. En film for os drengerøve og drenge piger - jubiiii jaaaaa

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.