Cookie- og Privatlivspolitik

Sabotage (2014)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sabotage
|

Actionfilmen 'Sabotage' handler om en gruppe elitesoldater, der efter at have røvet et narkokartels hovedkvarter, bliver dræbt en efter en.

Filmen er instrueret af David Ayer, manden bag End of Watch, med Arnold Schwarzenegger i en af rollerne.

'Sabotage' fik ikke dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sylvester

Super fed film, kan klart anbefales til en lørdag aften.

TorbenWood

Så kom Arnold's Sabotage endelig på dvd, efter at dens oprindelige biografpremiere tilbage i april blev aflyst. Formentligt fordi den floppede i USA. Faktisk har næsten alle film Arnold har medvirket i siden han stoppede som Guvernør, skuffet i stor stil i biograferne. Eneste undtagelse er hans beskedne deltagelse i de to første The Expendables film.

Sabotage er nok hans bedste film siden hans tilbagekomst. Den er i hvert fald et nyk bedre end f.eks. Escape Plan og The Last Stand. Der er ikke sparet på vold, blod eller brutalitet i filmen, som fremstår meget effektiv og nærværende, fordi kameraet flyver rundt på en hjemmevideoagtig facon. Nogen vil sikkert synes det er fedt, mens andre vil finde det en anelse for voldsomt. Men lad mig advare med det samme. Filmen er ikke for sarte sjæle.

Historien er ikke noget ud over det sædvanlige, og der er selvfølgelig en håndfuld typiske krimi-klicheer indplaceret. Værst er den megen spilletid som Olivia Williams har fået, som den hæderlige, men også bestemmende politikvinde, der skal opklare mordene på Arnold's team. Holdet bliver nemlig en efter en udryddet, efter en mindre vellykket politiaktion mod et narkokartel. Til at begynde med mistænker man kartellet står bag, men det går efterhånden op for alle, at situationen er meget mere kompliceret. Pludselig kommer alle i tvivl om, hvem de overhovedet kan stole. Er morderen en af deres egne?

Filmen byder på nogle solide action sekvenser, selvom de ikke er mange. Rent teknisk er der ikke meget at klage over, og så føles filmens længde på 105 minutter ganske tilpas. Skuespillet er lidt i den blandede afdeling. Vi bliver egentlig ikke meget klogere på ret mange af karaktererne, og derfor føler vi hellere ikke med dem, når de endelig møder deres undergang.

Omvendt må jeg rose Arnold Schwarzenegger's præstation. Hans talent er meget begrænset. Noget mange har gentaget i hele hans karriere. Men personligt synes jeg, at han spiller en af sine bedste roller længe set. Hans figur har en grum baggrundsoplevelse, og Arnold tvinges derfor til at vise en del følelser frem under filmforløbet. Det er faktisk rart at se ham i en rolle, hvor han ikke bare ligner sig selv i en sej situation.

Sabotage fortjener uden tvivl et publikum. Det er uden tvivl Arnold's bedste film efter hans politiske karriere, selvom den selvfølgelig ikke helt kan måle sig med hans allerbedste fra 80'erne og 90'erne.

alvin hoch

Hvad gør man for at kunne se denne film, når den ikke kommer i biografen? Nu havde man lige glædet sig!

Thomasuser/842529

Hvorfor er det lige denne film ikke kommer i dansk bio??
Men alt andet ligegyldigt lort skal sku nok komme op!!!!

Mortenuser/264629

Hvorfor er det at man ikke kan få lov til at nyde denne film i biografen????!?!?!?!

Kimuser/431837

Nordisk Film! Tag jer sammen. Som andre skriver er vi mange der havde glædet os til at se den i biografen.

Ynkeligt - meget meget ynkeligt!!!

Nikolaiuser/664474

Endelige en ballsy voldelig action flick med Arnold. Har glædet mig sindsygt. Det har alle gutter imellem 30 -40 år. Men nej ingen Sabotage D.1 maj..... men en latterlig ligegyldig lorte film "about last night" for en chance i biografen.... Nåå ja den er der vildt mange der gider at se!!!!!.

DET ER SÅ SLØJT!!!!, TÆNK JER OM IDIOTER!!!!

MOONuser/316583

Filmen Sabotage med Schwarzenegger skulle have bio premiere, men er den blevet taget af? Hvordan kan det være? Er det ikke muligt at kun vise de film der er sikre bio film? For vi er en del der er dybt skuffede og forvirrede over at Sabotage ikke er til at finde som premiere fil i biografen, og uden nærmere forklaring…

Elias

Jeg har ikke været i biografen i et stykke tid, fordi jeg vidste at snart vil der komme en film som jeg så frem til nemlig Sabotage. Og nu hvor jeg tjekker hvornår billet-salget starter, skal den lige pludselig ikke på det store lærred alligevel. Der skete det samme med Machete Kills som jeg havde gået rundt og glædet mig til i et halvt år.
Den film jeg glæder mig allermest til i år er The Expendables 3, jeg håber ikke at den også ligepludselig bliver aflyst......

Nicouser/659215

Helt ærlig hvad sker der? Man lader ikke en Schwarzenegger film gå udenom biografen. Fuckhoveder!!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.