Cookie- og Privatlivspolitik

Runner Runner

Tilladt for børn over 11 år
Filmen opbygger en mere og mere dramatisk og nervepirrende stemning, hvor en mand trues, bliver kidnappet og bliver udsat for voldelige overfald. I en scene ser man tillige to mænd, der bliver smidt i vandet og angrebet af krokodiller. Da de voldelige og dramatiske scener er kortvarige, og da de ikke er udpenslede, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
26.09.2013
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Runner Runner
|

Filmen 'Runner Runner' handler om den fattige matematikstuderende Richie. Da et poker-site frarøver alle hans uddannelsespenge, tager han sagen i egen hånd.

Snart sidder Richie på et fly på vej til Costa Rica for at opsøge manden bag sitet, milliardæren Ivan Block. Da de endelig mødes, imponeres Ivan af den unge mands gå-på-mod og beslutter sig for at tage ham under sine vinger.

Richie oplever pludseligt det liv i sus og dus, som han altid har drømt om, men samtidig skal han navigere rundt i industriens underverden, der er lige så farlig, som den er luksuriøs.

Da Richie pludseligt kontaktes af FBI, må han erkende, at han er ude, hvor han ikke kan bunde… og at huset altid vinder.

’Runner Runner’ er en thriller om snyd og bedrag af instruktøren bag den veldrejede ’The Lincoln Lawyer’ fra 2011. Brad Furmans nye film har to af Hollywoods mest eftertragtede mænd i de bærende roller, Justin Timberlake (Friends with Benefits), der laver film sideløbende med sin musikkarriere, og Ben Affleck (Argo), der på det seneste har høstet stor succes som instruktør.

Gemma Arterton (Prince of Persia: The Sands of Time) spiller sexet femme fatale, mens Anthony Mackie (Gangster Squad) er FBI-agenten, der jagter internettets gamblingforbrydere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (140 votes)
3.6
2.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Runner Runner' er halvanden times tempofyldt underholdning. Man gør klogt i ikke at kradse for meget i den farvestrålende og polerede overflade - for så risikerer man at opdage, at der ikke befinder sig så forfærdeligt meget under den." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Tilbage er en triviel omgang action, dårligt skrevet og svøbt i trætte spilklicheer" (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  "Der er potentiale til høj underholdningsværdi her, men 'Runner Runner' fiser desværre ud i fladtrådte rutiner og forudsigeligheder fra hylden med gennemsnits-action." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Filmen er ikke uden spændende øjeblikke, men genren og pokerspillets nødvendige aggressioner udløses aldrig rigtigt." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "'Runner Runner', som har fået sin titel fra poker, er rutineret fortalt, og både Timberlake og Affleck er fremragende skuespillere, der sikrer, at man føler sig i godt selskab filmen igennem." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Jeg ville ønske at Justin Timberlake snart brugte sin energi på at lave musik, istedet for at lege skuespiller - han har altså ikke det helt store talent for film, men det har han for musik.

Filmen er rimelig, men der er mange tv produktioner som er bedre idag.

Frank

Okay film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Jess

Når man samler Hollywoods "pæne" ansigter i én film, sætter det ikke forventningerne for højt i forhold til de skuespilmæssige kvaliteter i filmen.

Det er netop det som er redningen for netop denne film.

Både den "gode" spilet af Justin Timberlake og den "onde" spillet af Ben Affleck er i bunde og grund ikke de store skuespillere.

Men når ros er på sin plads skal den også gives. Rollen som den charmerende men skrupelløse indehaver er et web site for mennesker med uhelbredelig ludomani og selvbenægtelse, spilles overbevisende og uden at det går over troværdigheden. Det bliver aldrig en karakter, lig mafiagenrens karikerede personligheder, der griber til en accelererende voldsspiral uden ende og begrænsninger.

Den intelligente og pengetrængte "helt" spilles ligeledes godt og overbevisende på en måde der ikke virker helt virkelighedsfjernt.

Filmens store redning er tempoet som aldrig kommer helt op på en niveau, hvor men enten ikke kan følger konsekvenserne af handlingerne på grundet at sceneskift eller på grund aktion effekter som helt blænder for handlingen .

Filmen tager sig den tid der skal til og efterlader seeren med en fornemmelse af hele tiden at være med.

En film lidt over middel med solide middelskuespillere.

Anna

God film for både ham og hende :-)

Jakob P.

Denne her film tog sgu r*ven på mig, jeg gik ind uden forventninger overhovedet, og troede højest dette skulle være en semi-god film, men den ligger altså et niveau højere oppe iflg. min bedømmelse.

Hovedrolleindehaveren er selveste Justin Timberlake, i samspil med Ben Affleck som faktisk spiller skurken, og de gør det begge godt, rigtig godt.

Har man set traileren ved man nogenlunde hvad plottet er, en ung mand spiller snydt af et pokersite, og kaster sig i lag med at undersøge sitet på egen hånd, hvilket bringer ham til Costa Rica hvor han bl.a. oplever hvordan en player og en high roller lever.

Den unge mand får set sig godt og grundigt om i denne verden, og lige så stille dukker uventede ting op til overfladen, som han er nød til at tage sig af og tage stilling til.

Filmen er god, eminent spillet og skuespillerne er sin helt egen klasse og bærer deres roller rigtig godt. Denne film fortjener fuldt ud sine 4 stjerner, det må man sige og den kan varmt anbefales at blive tjekket ud såfremt dette er muligt.

Kort sagt: Se den! Se den!

Cherries

synes ikke helt den var så pokkers actionfyldt... en lidt tam slutning... havde forventet mere action.

Anneuser/60170

Spændende actionfilm, synes Justin gør det rigtig godt både som skuespiller og sanger. Ben er altid god. Jeg sad på kanten af sædet flere gange.

Martin

super fed film giver et kort men fedt blik ind i hazzerspille verden selvom det måske nok ikke passer helt.

men kort sagt super go film

Peter

Jævn thriller, der trækkes kraftigt ned i niveau af den altid fimsede og simple Justin Timberlake.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.