Cookie- og Privatlivspolitik

Rundt om Schmidt

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
03.01.2003
| |
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
About Schmidt
|

Warren Schmidt har noget at tænke over - i mere end en forstand. Han har sagt sit livslange job som aktuar i et forsikringsfirma op og hans bortrejste datter, Jeannie, er ved at blive gift med et værre fjols.
Warrens kone gennem 42 år er pludselig gået bort, så nu sætter han sig bag rattet i sin nyindkøbte camper og begiver sig mod Denver for at gøre det godt igen med datteren, selvom han hader hendes kommende mand, Randall, af et godt hjerte.
For at gøre ondt værre er Warren absolut heller ikke begejstret for sin svigerfamilies noget frisindede og bondske opførsel, så Warren indser at han for alt i verden må forhindre, at Jeannie bliver gift med Randall.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Tja når man ser at filmen har fået gode anmelder i hele verden, jamen så skal man da selv se den.
Men vil dog ikke sige at deres noget mesterværk som den er blevet kaldt, men vil kalde den selv for skuespiller værk ( tænker på Jack Nicholson)
Da det er ham der hjælper filmen på vej.

Wayne

Og det siger ikke så lidt, når det drejer sig om en mand som har fortjent er indehaver af 3 Oscars.

I denne rolle spiller Nicholson ikke vanvittig eller farlig, men endnu mere modigt - rollen som en helt almindelig mand, som er skuffet over hvordan livet ikke blev, da han ikke selv turde tage de chancer han fik undervejs.

Halvskaldet, buttet og med løse bedstefar-bukser tager han afsted for at redde sin datter fra at gifte sig med en hillbilly kæreste, da han pludselig står alene - efter at først blive fyret og dernæst står som enkemand.

Kathy Bates er glimrende som gommens mor og giver dramaet et glimt af humor.

Frank

Okay film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.