Cookie- og Privatlivspolitik

Ronal Barbaren

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
29.09.2011
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ronal Barbaren
|

I 'Ronal Barbaren' møder vi Ronal, en selvværdsramt, ung barbar, der stik modsat sine muskuløse og olie-indsmurte stammefæller i landsbyen desværre er en vaskeægte slapsvans.

Skæbnen vil dog, at barbarernes overlevelse kommer til at hvile på Ronals spinkle skuldre, da ondskabens fyrste, Volcazar bortfører hver eneste levende barbar - på nær Ronal.

I kampen mod ondskaben må må Ronal i selskab med den buttede skjald, Alibert, den smukke, men dødsensfarlige skjoldmø, Zandra, og den metroseksuelle elver-vejviser, Elric overkomme utrolige strabadser i en verden befolket af højrøvede elvere, bimbo-amazoner og piercede orker i læderchaps og G-streng.

Stemmerne leveres af bl.a: Anders Juul, Preben Christensen, Lars Mikkelsen, Lars Bom, Bodil Jørgensen og Gitte Nielsen, mens 'Ronal Barbaren' er produceret af holdet bag Terkel i knibe og Rejsen til Saturn.

'Ronal Barbaren' vises også i 2D.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (312 votes)
4.8
3.5

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Heldigvis gør humoren, at børn i alderen 9-13 år er den oplagte målgruppe. Forældrene kan også godt grine med, hvis de ellers kan komme til for horder af barbarer med bare balder." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Historien er klassisk og universel. Humoren er rigtig god, og det samme er skuespillerne, som lægger stemme til. ... 3D’en er fin og med replikker[ne] ... rammer den plet hos de unge, men vi voksne griner også med." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "Det er overraskende forudsigeligt og meget lidt forargende på den morsomme måde. Stik imod, hvad man kunne forvente af netop disse bagmænd. At filmen desuden bag al facaden er en politisk korrekt udviklingshistorie fortalt med grov langsommelighed, gør overordnet ”Ronal Barbaren” til en omgang tandløs barbar-blabla." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... selv om Einstein Film ikke ligefrem præsenterer en ny relativitetsteori, er deres animationsteknik ..., effektive dramaturgi og vittige dialog så veldoseret og integreret, at resultatet alligevel er mere interernationalt konkurrencedygtigt end 'Jensen & Jensen'..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Ronal har vægtløse nosser og blæste babes, amazoner med forhistoriske siliconebryster, som bl.a. Gitte Nielsen laver lækre stemmer til. Det ligner en stor fejlvurdering. Jeg fik i hvert fald mere end nok." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Det kan godt være, at humoren er plat, og at der i forhold til de tidligere film (Terkel i Knibe og Rejsen Til Saturn) blot er tale om mere af "samme slags". Men jeg kan sagtens tåle mere af samme slags, og faktisk synes jeg humoren passer rigtig godt ind i filmens univers, som denne gang bringer os tilbage til barbarernes tid med en masse sjove referencer til andre film. Ikke kun til Conan, men også til Star Wars og Ringenes Herre. Det er virklig morsomt. Og tjek også rulleteksterne til slut ud. De er næsten hele filmen værd.

Nikolaj

Typisk dansk Animations film.

Star

Den er sjov men når jeg ser den anden gang så.... er den ikke så sjov

Wayne

Teasere og forfilm lagde op til en "langt under bæltestedet" fortælling - istedet var den mere i familie med "Sådan træner du din drage", som den godt nok ikke helt når i kvallitet.

Men alt i alt en rigtig god præstation som vi godt kan være stolte af, som danskere.

Niels

Super dårlig film. Flad, dum og plat. Og en helt masse andre grimme ord som jeg ikke gider spilde mere tid på.

Thomasuser/855228

Ronal barbaren er mega grineren.
Skreg af grin under hele filmen.

Nicolaiuser/319840

den er sjov håber jeg

alexander

(Rolling On Floor Laughing)

det er en film der faktisk kommer over bæltestedet og man det er jeg glad for.. er blevet lidt træt af at dansk humor på film åbenbart kun skal handle om pik og patter.. dette har denne film også meget af, men alligevel kan man ikke lade værd med at lide filmen, for den har charme!

Karinuser/411381

Denne film har en fantastisk humor!
Vi skreg af grin og taler jævnligt om flere gode scener fra filmen, helt perfekt til teenager!

Magnususer/919147

God film. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.