Cookie- og Privatlivspolitik

Ron - virker næsten altid

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen er en tegnefilm med en spændingsdrevet og humoristisk grundstemning. Den indeholder enkelte let dramatiske sekvenser, hvor børnekarakterer udsættes for drillerier af andre børn, forfølges af voksne og udsættes for farer. Disse scener er dog kortvarige og forløses positivt og ofte med humor. Da ingen kommer til skade og hovedkaraktererne er handlekraftige og hjælpsomme overfor hinanden vurderes den derfor kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
14.10.2021
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ron's Gone Wrong
|
Billetter
Ron - virker næsten altid

Animationsfilmen 'Ron - Virker næsten altid' (Ron's Gone Wrong) handler om den 11-årige dreng Barney og hans robot-ven Ron. 

Barneys liv er ikke nemt. Hans far arbejder hjemmefra som sælger, hans bedstemor er pinlig, og så har han ikke fået den nye Bubble-bot i fødselsdagsgave.

Alle andre børn i verden har fået en talende Bubble-bot som bedste ven, og Barney føler sig derfor mere udenfor fællesskabet end nogensinde.

Men da hans far og bedstemor alligevel får skaffet en robot til ham, virker den ikke, som den skal, og Barney må derfor nu selv oplære sin robot-ven i, hvad venskab er for en størrelse i en verden af algoritmer og sociale medier.

Og vil det lykkedes Barney at få sin robot-ven til at føles som en ægte ven - også når han er offline?

'Ron - virker næsten altid' tager hjertevarmt fat i nogle af de emner, som optager børn (og voksne) i en verden fuld af teknologi.

Filmens ene instruktør hedder Alessandro Carloni, og han har tidligere stået bag bl.a. Kung Fu Panda 3.

'Ron - virker næsten altid' vises med danske stemmer af bl.a. Jonas Schmidt, Sigurd Philip Dalgas og Pia Rosenbaum. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
5.2
4

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Uden at nå deciderede Pixar-højder fortæller 'Ron - virker næsten altid' alligevel en fin historie om venskab. Som voksne også godt kan holde ud af se. Måske endda flere gange." (Thomas Brunstrøm)

  • Politiken

    "... på mange måder en sympatisk og underholdende animationsfilm for børn, der er lidt for gamle til 'Paw Patrol'. Og ikke mindst for deres forældre." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Fatima

den her film er fantastisk og sangen til den er utrolig god! sangen hedder 'sunshine' af Liam Payne. den er god til både teenager og børn. jeg elsker den og dens sang!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.