Cookie- og Privatlivspolitik

Romancing the Stone (1984)

|
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Romancing the Stone
|

Filmen 'Romancing the Stone' (Nu går den vilde skattejagt) handler om romanforfatteren Joan Wilder, der må tage til Columbia for at få løsladt sin kidnappede søster. I den columbianske jungle bliver hun overfaldet af nogle skumle mænd. Dog kommer den eventyrlystne Jack T. Colton, og redder hende.

For at undslippe  banditterne, må Jack og Joan gå gennem den farefulde jungle. Men det er ikke helt let, når Joan er fra storbyen. 

Filmen er instrueret af Robert Zemeckis, og i de to hovedroller finder man Kathleen Turner og Michael Douglas. Kathleen Turner vandt en Golden Globe for sin rolle i filmen. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
4.8
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
joan

En af de bedste adventure film fra 84.. Den er helt sin egen..men opfølgeren var ikke helt så god...Michael Douglas er super cool her med en skøn Kathleen turner

Wayne

den er stærkt inspireret af Jagten på den forsvundne skat (Indiana Jones), som havde premiere 3 år tidligere og som iøvrigt havde en efterfølger (Templets forbandelse) også i 1984.

Denne har dog to hovedpersoner - da filmen i lige så høj grad handler om Joan Wilder. Men Michael Douglas rolle som Jack T. Colton, ligner Indiana Jones en del, på trods af at handlingen er mere nutidig.

Tonen er dog lettere, og filmen er ikke i helt samme klasse som Indiana Jones serien. Men det er glimrende underholdning.

Filmen fik stor succes, hvilket medførte en fortsættelse - Jagten på Nilens Juvel.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.