Cookie- og Privatlivspolitik

Roman J. Israel, Esq.

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående rolig grundstemning. Der er enkelte scener med dramatisk indhold. I en scene bliver hovedkarakteren overfaldet, i en anden scene føler han sig forfulgt af en bil og i en tredje scene bliver en person skudt ned. De dramatiske scener underbygges af ildevarslende musik. Hovedparten af filmen er imidlertid fortalt i et roligt tempo, der ses ikke udpenslet vold og hovedkarakteren er gennemgående handlekraftig. Det vurderes derfor, at filmen kun kan virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
08.02.2018
| |
2 timer 2 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Roman J. Israel, Esq.
|

Krimi-dramaet 'Roman J. Israel, Esq.' handler om Roman Israel, der er forsvarsadvokat  i ​​et overbelastet domstolssystem i Los Angeles.

Roman er en både engageret og dybt idealistisk forsvarsadvokat, hvis liv ændres totalt, da en række voldsomme begivenheder medfører overvejelser omkring, hvordan han tidligere har defineret sin karriere.

'Roman J. Israel, Esq.' er instrueret af Dan Gilroy, manden bag den mørke Nightcrawler, og filmens hovedrolleindehaver, Denzel Washington, har modtaget en Oscar-nominering for sin præstation.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (19 votes)
3.8
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Denzel Washington er Oscar-nomineret for sin præstation i 'Roman J. Israel, Esq.', hvor han spiller den altdominerende titelkarakter. Og man forstår godt den hæder, som skuespilleren er tildelt." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "Denzel Washington er nomineret til en Oscar for sin hovedrolle i 'Roman J. Israel, Esq', men nomineringen er ærlig talt småtynd." (Kim Skotte)

  • Weekendavisen

    "Det er en svag film om en stærk person, som auteuren Dan Gilroy tydeligvis har arbejdet længe og ihærdigt med." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Denzel Washington er så godt som altid imponererende. Men denne gang måske lidt mere end normalt, for det er en ret atypisk rolle at se ham som super intelligent og nærmest autistisk advokat uden ret meget situationsfornemmelse for, hvordan man skal begå sig blandt andre mennesker. Det gør han absolut overbevisende.

Det er historien om den idealistiske advokat, som gerne vil holde fast i sine idealer, men som samtidig bliver trukket ind i det forjættede jet-set liv som succesfuld jurist i et stort advokatfirma. Filmen vil også gerne sende et kritisk budskab til det amerikanske retssystem. Denne tematiske del kommer dog ikke helt ud over kanten og føles lidt uforløst. Grundhistorien er dog interessant nok i sig selv, og man sidder undervejs og bliver suget fuldstændig ind i hovedpersonens paranoia. Det trækker dog ned, at det hurtigt bliver ret tydeligt, hvordan det hele vil ende ud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.