Cookie- og Privatlivspolitik

Role Models

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
27.02.2009
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Role Models
|

'Role Models' følger Danny og Wheeler, der slipper for fængselstid ved at agere mentorer for børn og unge.

Wheeler, der ikke har andet end sprut og piger i hovedet, og hans mavesure kollega Danny, hvis kæreste lige har slået op med ham, er bestemt ikke de mest indlysende rollemodeller.

Ikke overraskende går børnene hurtigt Danny og Wheeler på nerverne, kun overgået af hvor meget de pisser hinanden af, så de bliver snart næsten indstillet på at vælge fængsel alligevel. 

Seann William Scott og Paul Rudd spiller hovedrollerne, der måske selv lærer mere af deres straf end børnene, og filmen er instrueret af David Wain ('Wet Hot American Summer').

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (454 votes)
4.4
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er forudsigeligt, mange steder plat og mestendels ikke morsomt." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "... en lille perle." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  Måske er 'Role Models' ikke en film, der ryger direkte ind på en top ti over verdenshistoriens sjoveste film. Men skuespillerne er velsignet med den friske charme, selvtillid og ironi, der skal til for at gøre den overbevisende nok." (Kirstine Krefeld) ()

 • Politiken

  "... drengerøve af begge køn med hang til et godt grin og en god udviklingshistorie vil have det godt i selskab med disse uheldige rollemodeller." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Men de er der. Klichefyldt amerikansk komedie fra kommoden med de mange skuffer.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Kian

Grineren komedie.
Alle pengene vær.
Se den, har ik andet at sige!

Nogenuser/12232

det er en fin nok komedie. men den er lidt plat

Frederik

Efter at have været inde og se den, er jeg begyndt at gå mere i biografen. Vudér selv efter det. P.S grinte helt til jeg var ude af biografen.

Anjauser/49144

Det er godt nok lang tid siden jeg har været i biffen og se SÅ elendig en film!!! Mangler sku ord.... Vi var 8 inde og se den og 2 synes den var fin nok, resten faldt i søvn af kedsomhed og traume!

malteuser/552204

ved i hvad vi er seje haha

Thereseuser/8289

Den er simpelthen bare for sjov den her film! Utrolig mange gode karakterer og især Christopher Mintz-Plasse aka McLovin er en favorit med nørdet rollespilsfinurlige person. Man får sig hvert fald en glædelig overraskelse, for den har både et kæmpe budskab, men også - som sagt, en masse humor i :)
Utrolig god film !

Lærkeuser/13882

Jeg synes filmen var supersjov... ingen dårlige ting fra min side.. dog ikke den aller bedste film jeg nogensinde har set :)

Nanna

Den var udemærket. Der var blanding af sjov og nørderi, hvilket altid er en god cocktail. Det der løfter filmen, for mig er, at de klæder sig ud, som Kiss.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.