Cookie- og Privatlivspolitik

Rocky V (1990)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
| |

Den femte film om bokseren Rocky Balboa, spillet af Sylvester Stallone, tager udgangpunkt i årene efter Rockys kamp mod russiske Ivan Drago.

Rocky døjer med en hjerneskade, der forhindrer ham i at bokse, han er i økonomiske vanskeligheder og har familieproblemer.

Han beslutter sig for at træne en protegé, bokseren Tommy "Machine" Gunn, men alligevel bliver den pensionerede bokser presset til at kæmpe sin sidste kamp.

'Rocky V' fik ikke samme succes som de tidligere film i serien.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
2
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Den svageste film i Rocky serien er ikke helt så slem som sit rygte. Den er proppet med nostalgi og sentimentalitet, hvilket for nogen måske er fint nok, mens det for andre kan virke klæbrigt. Det værste er dog uden tvivl slutningen, hvor det pludselig bliver til en streetfighter film. Det virker vildt urealistisk og out-of-character.

Indimellem sentimentaliteten og finalen er filmen dog periodevis ganske fin. En 3-stjerners film, som bliver ødelagt af slutningen og derfor ender på kun 2 stjerner.

Jacob

Den hærdede bokser har taget imod sin karrieres sidste slag, og at lære en ny mand op liver den trætte bokser op. En fin tanke, men Tommy Gunn spilles simpelthen så møgirriterende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.