/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Rocky IV (1985)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
| |

'Rocky IV' er den fjerde film i den kendte Rocky-serie med Sylvester Stallone.

I filmen beslutter Rocky Balboa sig for at rejse til Rusland for at bokse mod den russiske jernkæmpe Ivan Drago. Boksekampen handler i høj grad om hævn for Rocky, da en tidligere kamp mellem Drago og Rockys gode ven Apollo Creed resulterede i Creeds død.

Rocky vil hævne sin ven og samtidig forsvare sit lands ære mod Ruslands påståede overlegenhed, midt under Den kolde krig.

Udover at spille hovedrollen er Sylvester Stallone også manuskriptforfatter og instruktør på 'Rocky IV'. På rollelisten finder man desuden danske Brigitte (Gitte) Nielsen, som var gift med Stallone fra 1985-87.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
3.3
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Rockys tale til sidst - og publikums reaktion på den - er det mest tåkrummende i hele Rocky sagaen. Men hvis man ser bort fra det, så er det en ganske underholdende film, der samtidig er et skolestudie i, hvordan USA så på Sovjetunionen under den kolde krig.

Jacob

At lade Apollo Creed dø patriotisk i ringen er lidt kvalmende, men ikke desto mindre giver det hovedpersonen endnu en grund til at kæmpe videre. Men bag enhver stærk mand står en kvinde, og forholdet til Adrian er et af lyspunkterne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.