Cookie- og Privatlivspolitik

Rocky Balboa (2006)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
05.01.2007
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Rocky Balboa
|

I filmen 'Rocky Balboa' lever Rocky et tilbagetrukket liv og driver en restaurant fyldt med trofæer fra tiden som verdens største sværvægtsbokser.

Hverdagen er præget af en nostalgisk længsel efter fortiden, og Rocky har svært ved at sige nej til en sidste udfordring.

Den upopulære sværvægtmester Mason 'The Line' Dixon mangler nemlig en sympatisk showkamp, og hvorfor ikke sætte den største nuværende bokser op mod fortidens største – The Italian Stallion.

Rocky tager sin udfordring seriøs og deltager i en sidste kamp, der handler lige så meget om selvrespekt og ære som sejr...

'Rocky Balboa' er skrevet og instrueret af Sylvester Stallone.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (42 votes)
4.6
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Sylvester Stallone genopliver sit skuespil, og ind fra højre bringer han den måske bedst kendte bokser ind i ringen igen. Efter sidste og meget uværdige kapitel, så kan man stille sig langt bedre tilfreds med den her.

Lars Michael

Ikke den bedste i serien, men stadig en film man skal se om man så ikke kan lige Rocky filmen eller om man kan ,

Frank

God film

Wayne

Man ville have frygtet en dybt sentimental film, istedet formår Stallone at lave en troværdig film som flot afrunder serien.

S. Rico

Det er ikke den bedste i serien, men bestemt heller ikke den værste. Er selvfølgelig et must for kendere af serien, og kan også være fin underholdning for uindvidede.

Filmen bliver klart bedre, hvis man ser den i forbindelse med et Rocky marathon med alle 6 film over en uges tid. Pludselig åbner der sig en masse detaljer, som man kan nyde.

På papiret kan det virke totalt urealistisk, at en gammel mand skulle have en chance mod den regerende verdensmester. Men det er faktisk forløst på en overraskende troværdig måde.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.