Cookie- og Privatlivspolitik

Robocop 2 (1990)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Robocop 2
|

Filmen 'RoboCop 2' er en efterfølger til science fiction-klassikeren fra 1987.

I actionfilmen forsøger en korrupt forretningskvinde at skaffe RoboCop af vejen for at skabe sin egen version af en cyborg, RoboCop 2.

'RoboCop 2' er skrevet af Frank Miller.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
2.7
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Historien er som sådan ganske god. Vi har endnu en ond gangster (Cain), som gør livet surt for politiet - og herunder især vores Robocop helt Murphy. Der bliver bygget videre på Murphy’s identitetskrise. Er han kun en maskine, der udfører ordrer, eller er han også et mennesker? Vi har igen gigantvirksomheden OCP på banen med flere ondsindede planer. Og sørme om ikke der bliver spekuleret i at bygge en ny - og endnu bedre - Robocop. Gad vide, om det går godt...?

Det hele kunne såmænd være blevet til en super god fortsættelse. Men historien ødelægges af ret så dårligt skuespil fra flere sider. Og især ødelægges filmen af ufattelig dårlig special effects. Vi snakker om stop motion action på samme niveau som i den første King Kong film. Denne type stop motion action så super flot ud i 1933. Det så rimelig dårligt ud i 1990. Og det er ubærligt at se på nu.

Der kom dog én god ting ud af Robocop 2. For den nye Robocop 2 cyborg ser i forbavsende omfang ud til at have givet inspiration til den senere General Grievous fra Star Wars.

Wayne

Tydeligt at der er ny instruktør på og effekterne er ikke i top.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.