Cookie- og Privatlivspolitik

Robinson Crusoe

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk grundstemning. Den indeholder dramatiske scener med truende væsner og farefulde situationer. Da det hele imidlertid foregår i et urealistisk animationsunivers, og dramatikken udspiller sig indenfor en komisk ramme, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
02.06.2016
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Robinson Crusoe
|
Versioner: se alle
3D m/ foredrag, 3D - dansk tale, 2D - dansk tale, Babybio - 2D, Seniorbio - 2D
|

I animationsfilmen 'Robinson Crusoe' bor papegøjen Tirsdag på en lille, eksotisk ø, hvor den drømmer om at udforske resten af verden. Efter en voldsom storm, dukker der et nyt og ukendt væsen op på øen: Mennesket Robinson Crusoe.

Tirsdag ser straks Robinson Crusoe som sin vej ud i verdenen, og nytilkommeren indser også hurtigt, at dyrene er hans eneste mulighed for at overleve. Et venskab opstår mellem Crusoe og hans nye dyrevenner, og alt er harmonisk på øen - lige indtil to katte prøver at overtage deres hjem.

Familiefilmen 'Robinson Crusoe' er løst baseret på den klassiske roman af Daniel Defoe. De danske stemmer leveres af bl.a. Thomas Mygind, Peter Frödin, Anette Heick og Lasse Rimmer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (159 votes)
4.3
3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Denne 'Robinson Crusoe' med dyr burde man ikke spilde krudt på at sende i biograferne, når der i forvejen er så stor en trængsel af film." (Jacob Wendt Jensen)

 • Ekstra Bladet

  "Hvor manuskriptet halter en del, hvad angår fremdrift og opfindsomhed i forhold til kernen af enhver robinsonade-inspireret fortælling, så banker 'Robinson Crusoe' virkelig igennem på den visuelle side." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  "... filmen [er] et bevis på, at det til tider kan være fordelagtigt for den kreative udfoldelse at lave animationer i 3D." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... instruktør Kesteloot savner sans for konsekvens og begrænsning i fortællingen. Perfekt teknik lider narrativt skibbrud." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
linda

Min søn på 6 var dybt optaget af filmen hele vejen igennem. Fantastisk animation og god underholdning.

Alexander

Nice movie to lаugh together with your family or if you are sick of action movies with no real value but just tons of violence.

Brilliant animation, lots of humor and cute characters. Nicely spent my 1.5 hours.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.