/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Rings

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
02.02.2017
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Rings
|

I gyseren ’Rings’ bliver Julia bekymret for sin kæreste, da han begynder at udtrykke interesse for en mystisk video. Alle, der har set den, dør efter sigende kun syv dage senere.

For at skåne ham, ser Julia videoen, der er vedhæftet i en email. Og, ganske som forventet, begynder der at ske overnaturlige ting omkring hende.

Men hun har også opdaget noget, ingen andre har set. Der gemmer sig en ny film i den oprindelige, som måske kan give svar og endelig ophæve forbandelsen.

’Rings’ er tredje film i serien, der er baseret på den japanske gyser 'Ringu' (1998). The Ring og The Ring Two havde Naomi Watts i hovedrollen, men hun vender ikke tilbage i den nye film, hvor Matilda Anna Ingrid Lutz spiller Julia. (copyright: kino.dk)

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (186 votes)
3.3
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

Spoiler.

Ham der skolelæreren ham synes jeg var fascinerende og kunne godt lide det med at han ville løse sjælens mysterier.

Generelt synes jeg bare filmen skulle havde holdt sig til skolen med de der dødsens farlige eksperimenter med videobåndet.

adam

Fin nok film men den var bara ikke scary nok

Jane

Alligevel giver jeg den 4 stjerner, da gyserfilm, skal have en chance.

Der er dog ikke meget gys i, som jeg havde forventet, men jeg sad da alligevel og fik mindre "uh" - og så skal det dog siges, man kan gætte sig til en del, af hvad der sker i filmen.

Tina

et chok i hele filmen - og det var bare en fugl...
Der kan ikke koges mere på det VHS bånd

Jonas

ehehe

Adam

Man får mere at vide om samara forælder og mange jump scares god film tag ind og se den pengen værd

Rizzo

Alt ved den film var en stor kliché, farverne (sort, hvid, grøn, gul), insekter der kravler alle mulige og umulige steder, unge smukke mennesker som skifter mellem at være liderlige og skræmt fra vid og sans, en ond pædofil præst osv... Den var ikke engang uhyggelig. Jeg har ikke set de andre film i serien, men det kan vist også være godt det samme. Spild af tid!

Pia Bundgaard

Jeg vil ikke anbefale nogen at bruge penge på at se den. Efter en halv time, sad jeg bare og ventede på at den sluttede. Den er virkelig kedelig og helt klart ikke hverken penge eller tid værd. Jeg håber ikke, at der bliver lavet flere.

Ses i biffen, skal film!

Bliver som regel ret pessimistisk, og bruger dermed 3/4 dele af alle ordene der befinder sig i en "Svin noget til-ordbog", når jeg bruger penge på en film, der viser sig at være en værre oplevelse, end den jeg får når jeg sidder og glor ned i et lokum, mens jeg ser det nyfødte 2'tal, langsomt forsvinde væk fra åsynet (hvis det ikke ses som værende normalt, så siger vi bare at jeg aldrig har gjort det).
Men det skete ikke efter 'Rings'. Enten er det fordi jeg har haft vildt små forventninger - ellers skyldes det halv pris for billetten, takket være TeliaTirsdag. Kan dog tilstå at jeg personligt syntes, at den var vildt fesen og ringe (<-- no pun intended). Dog bedre end den film "The Ring Two", prøvede at være - men der skal heller ikke meget til at anskaffe sådan en titel.

Glemte helt at jeg var igang med at se "Rings", mens jeg var igang med at se den. Og det er vildt ærgerligt at filmen først bliver interessant, 5 minutter inden rulleteksterne går på.
Hvis ikke det var fordi jeg havde set "Scary Movie 3", så ville det nok have været denne film, der ville fjerne det såkaldte: "skræmmende" ved Samara Morgan.

Til slut: blev oplevelsen heller ikke meget bedre af, at 45% af publikum befandt sig af folk, hvis mentallitet stadigvæk ikke havde nået "hvordan man opføre sig i biffen"-punktet, og især ikke det punkt: "...når mor og far ikke er med".
Til dig der råbte: "Se! Det regner opad", tak fordi du gad understrege det, var sgu ikke helt sikker på om det regnede ud til siderne, eller om det faktisk begyndte at sne i filmen. Dejligt at have én blandt publikum, med nogle øjne plastet fast på hovedet, hvis hovede i forvejen indeholdte en mund med munddiaré, og en opmærksomhedskrævende tankegang.

Hvis du ikke bemærkede de 2 stjerner jeg gav "Rings", så ved du det nu.
Til det ene menneske ud af ethundrede, der nåede så langt her i min tiraden af en kommentar, i mit referat af en anmeldelse. Ja, til dig vil jeg bare lige sige: "Tillykke" - selv jeg nægter at læse det her igen.

kurtuser/918815

kedelig film uden de store gys, det eneste der reddede aftenen var de gisp min sidedame kom med da hun ikke var vant til gyserfilm ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.