Cookie- og Privatlivspolitik

Ringenes Herre Maraton

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
10 timer (ekskl. reklamer og trailers)

Tag med tilbage til eventyrlige Middle-earth med Frodo, Gandalf, Gollum, Aragorn og resten af holdet, når der igen blændes op for Peter Jacksons banebrydende trilogi på det hvide lærred - 'Eventyret om Ringen', 'De to tårne' og 'Kongen vender tilbage'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (105 votes)
5.9
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Metteuser/240541

Jeg vil gerne sige tak igen for en super god film marathon .
Det var super at være inde og se dem igen og jeg synes det er flot i gør det hvert år god juletradition :-)

Metteuser/240541

Ja som du skriver har folk måske ikke hentet deres billetter men jeg har så valgt at se om jeg kan få flyttet min plads det koster jo det samme ligemeget hvor i salen du sidder . Så det kan vel ikke være det store problem at flytte dem .

Metteuser/240541

Hvordan kan det være der lige pludselig er så mange gode sæder ledige ??? . Tror ikke helt på der lige pludselig er 300 mennesker der har slettet deres billetter ?? .

Andreas

Jeg skal ikke selv ind til det, men vil mene, at det er pga. at når folk bestiller deres billetter i så god tid, som de nu nok er bestilt så skal de afhentes inden for en bestemt tidsramme. Lad os sige at det f.eks. er den 1. dec at de senest skal være afhentet og da mange sikkert ikke har fået afhentet billetterne indefor den tidsramme der er, så er pladserne blevet slettet.
Det vil være mit bud.
Har i hvert fald oplevet en ligende situation til "forpremieren" på talenttyven "med besøg af Jonathan Spang".

Mariauser/69726

havde ikke tænkt på om folk kom udklædt...men hvis der er generelt stemning for det, så kommer vi gerne i Hobbit tøj:)!!!!

Emma

Men jeg ville nu ønske, at de kunne vise filmene i extended versionerne i stedet!

Metteuser/240541

Jeg synes det er fedt der er så mange andre end mig der vil ind og se filmene i biografen . Min kæreste synes jeg er skør men så siger jeg se hvor mange der også skal ind og se filmen :-).
Det er bare super dejligt at jeg ikke er alene .

Nicolaiuser/657583

hvorfor FUCK har der ikke været noget info?! Hva med at lige give heads up til dem som har meldt sig på hobitten og er mega fans af alt i dét univers, what the FUCK sker der? .. ffs!.. nå battle lost, alle pladserne er taget, - godt initiativ by the way, thumbs up - men .. damn.. 'we want more seats' l0l ;)

Strideruser/1008230

Der er stadig ledige pladser tilbage, selv om det selvfølgelig ikke er de bedste. Men en gang imellem dukker der nogle rigtig gode nogle op, når nogen springer fra. Jeg har selv lige scoret et par af de allerbedste pladser 2/3 tilbage lige i midten af salen :D Det gælder bare om at tjekke det et par gange om dagen og så slå til, når der dukker noget op. Du kan stadig nå at komme med til det fedeste marathon ;)

Miamisuser/562166

Er der nogen (andre end mig) der har overvejet at komme udklædt d. 10.? ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.