Cookie- og Privatlivspolitik

Ringenes Herre: Eventyret om Ringen

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
19.12.2001
| |
2 timer 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Lord of The Rings: The Fellowship of The Ring
|
Versioner: se alle
Originalversion, 2D IMAX, Særvisning
|

I 'Ringenes Herre: Eventyret om Ringen' er hobbitten Frodo Sækker en lidt sky, fredselskende lille person, der arver en mystisk guldring af sin ældre onkel, Bilbo. Det viser sig, at ringen besidder magiske evner, og den, der har den i sin besiddelse, kan regere verden.

Dét ved den onde troldmand, Saruman, der ikke viger tilbage for nogen eller noget i sin besættelse af at besidde Ringen. En gruppe vise mænd beslutter, at det eneste håb er at destruere ringen, og Frodo og hans lille gruppe venner begiver sig ud på deres farlige færd. Menneskehedens frihed ligger nu i deres små hænder.

'Ringenes Herre: Eventyret om Ringen' er den første i Peter Jacksons trilogi baseret på J.R.R. Tolkiens værk efterfulgt af De to tårne og Kongen vender tilbage.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (618 votes)
5.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bitten

Fantastisk film , var meget skeptisk inden men blev grebet af filmen, gode skuespillere og flot filmet. Og det var svært at vente et helt år på fortsættelsen.

lydia

Fremhavende

Jyn

Det er helt bestemt en klassefilm. Der er ikke andet at sige, alt lige fra historien bag ringen, til de flotte kostumer, til Sir Ians overbevisende performance som Gandalf - det er spitze hele vejen igennem.

Yousef

Jeg må bare sige, at jeg aldrig har set en bedre film med mere gennemført production design. Jeg er især vild med de smykker de kører med i filmen. Hvis man er til Ringenes Herre hverdagsbrug, så er siden https://www.smykkehjoernet.dk/ meget inspireret af den flotte smykkestil i eventyret om ringen. Det er i hvert fald noget en smykkeelsker som jeg, går op i :)

Niels

Ringenes herre er uden tvivl en af de bedste film i nyere tid. Denne historie er et hit for både den ældre og lidt yngre seer. Når først man har sat sig ind i universet om den klassiske signature ring er der ingen vej tilbage. Dette er dog intet problem, da du aldrig vil fortryde det. 6 kæmpe stjerner herfra.

Rasmus

Et eventyr man bliver helt opslugt af "From the getgo". 16 år efter og den er stadigvæk vanvittigt flot og holder max visuelt. Ville ønske Hobbitten filmene kunne matche den tilstedeværende magi denne film ligger inde med. I sandheden et mesterværk!
Ser frem til to og tre!

Larsuser/473602

Fantastisk på alle måder.

joan

Et sandt mesterværk, men bedst at se extended versionen

Simon

To ord kan beskrive den følelse jeg sidder tilbage med: Dybt skuffet!
Jeg har hørt sååå, meget godt om den her film. Det her er en af de type film, hvor jeg må gå mod hypen. Effekterne er flotte, action scenerne er da fine, især dem hvor der er slow motion i, men ellers er jeg ikke specialt imponeret. Langtrukket er den også, den burde havde været en halvtime kortere, så kunne Jackson havde haft fastholdt halvdelen af hans seere... Den er ikke værd at bruge penge eller tid på desværre, udover hvis man vil se flotte effekter og slow motion action i verdensklasse. Jeg giver dog de to andre film en chance.

Nikolaj

Jeg elsker filmen, som du godt ved, og det er også min favorit film. Vi er jo alle forskellige, og gudskelov for det. Og selvom jeg ikke er specielt enig i det du skriver( Andet end det med action-scenerne) Så er det selvfølgelig fair nok, at du har ikke er vild med den. Kan så lige sige at de to andre er endnu længere, så forvent ikke nogle korte film. Se dem en dag, hvor du er forberedt på en lang aften.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.