Cookie- og Privatlivspolitik

Righteous Kill

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
10.10.2008
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Righteous Kill
|

I 'Righteous Kill' står Oscar-vinderne Robert De Niro og Al Pacino står endelig over for hinanden igen, som de to erfarne politiefterforskere David Fisk og Thomas Cowan der i over 30 år har været makkere i NYPDs heksekedel.

De burde egentlig være gået på pension, men mordet på en berygtet alfons, har tilsyneladende forbindelse til en af deres tidligere mordsager.

Da der bliver begået flere mord, kommer David og Thomas på sporet af en seriemorder, der åbenbart ser det som sin mission at gøre, hvad politiet ikke formår; at fjerne byens kriminelle for altid.

Men lighedspunkterne imellem de to sager stiller samtidig et meget ubehageligt spørgsmål: Blev en uskyldig dømt for en forbrydelse han ikke havde begået?

'Righteous Kill' er en vaskeægte politithriller med to af filmhistoriens største skuespillere i topform.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (168 votes)
3.5
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Plottet er mere forvirrende end fængslende, men selvfølgelig er det imponerende at se de to seje alfahanner De Niro og Pacino over for hinanden, og især sidstnævnte har stadig kolossal karisma (Ebbe Iversen). ()

 • Børsen

  'Righteous Kill' er en af den slags film, som tror, den er klogere end sit eget publikum (Morten Dürr). ()

 • Ekstra Bladet

  ... forbliver luftige overvejelser, selv om både spil og idé kunne holde til et større eksperimentielt drama (Nanna Frank Rasmussen). ()

 • Politiken

  ... i bedste fald er det trygt og rart, fordi hverken film eller skuespil overrasker (Erik Jensen). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Dårlig film

S. Rico

Det kunne egentlig have været en fin krimi med et godt og anderledes plot. Men for mig fungerer dialogen slet slet ikke. Det er som om de to herrer ikke selv tror på deres karakterer, og så bliver præstationerne også derefter. Utroværdigt spil gør denne krimi kedelig og trist. Jeg ville have givet den 3 stjerner, men da den ligger lige under at være ok, så må det blive to stk.

Lars Michael

Det der skuffer mig mest ved denne film, er at se 2 store stjerner ikke kan gøre filmen bedre.

Wayne

langt fra tidligere præstationer.

Fbarbesuser/244560

Stop så med at gentage og lad vær med at bytte om på rollerne. Set før

Beate Mouritsenuser/82019

god

Torbenuser/184092

Syntes ikke at den når helt ud over kanten, mangler det sidste for at være en super film, og så er man hurtig klar over hvem der er den rigtige skurk:-((

Slambertuser/8144

Med de håndværkere til at kreere denne film, burde resultatet, i særdeleshed plottet være bedre udtænkt.

Det er dog ikke en direkte dårlig film, men blot ligesom at tage en gammel slidt jakke på, man befinder sig godt i. Men ærgeligt der "ikke lige lå en overraskelse gemt i lommen"!!!

Kamilla Regel

Jeg var ikke blæst tilbage i stolen, og jeg har før set mere spændende plots, men jeg synes alt i alt, det var en både god og solid thriller - ikke mindst med to fantastiske skuespillere!

Rasmus

Der var bare ikke nok aktion

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.