Cookie- og Privatlivspolitik

Ricki and the Flash

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let og venlig grundstemning, men indeholder enkelte scener med let dramatik, voldsomme følelsesudbrud eller anspændt stemning I én scene kommer en sindsoprevet og vred ung kvinde pludseligt ned af en trappe og begynder at skælde voldsomt ud på sin mor. I en anden scene har to kvinder et skænderi, og den ene begynder at græde. Da fortællingen er varm og indeholder mange positive forløsninger, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
03.09.2015
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ricki and the Flash
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

I 'Ricki and the Flash' vender rockstjernen Ricki hjem til den familie, hun engang forlod til fordel for sin sangkarriere.

Hendes ældste datter står midt i en grim skilsmisse, og har brug for forældrenes støtte. Nu må Ricki forlade turnelivet i et forsøg på at falde tilbage i rollen som mor.

Spørgsmålet er, om Rickis børn og eksmand kan tilgive fortidens svigt og give den falmende sangerinde en chance til?  

Feel good-dramaet 'Ricki and the Flash' har Meryl Streep i titelrollen som den uortodokse moderfigur. Datteren spilles af Meryl Streeps virkelige dattter, Mamie Gummer. 

Manuskriptet er skrevet af Diablo Cody, der også har skrevet Juno og Young Adult, mens manden bag Philadelphia og Rachel Getting Married har instrueret. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (45 votes)
4.1
3.2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] det er en fornøjelse at opleve Meryl Streep give den gas på scenen. [...] Liv og lyst er der desværre knap så meget af i resten af filmen." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "[...] historien er så fortænkt og fyldt med klichéer, at den aldrig rigtig får lov til at lette." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Man er [...] ikke meget klogere på noget som helst, når man forlader biografen, men man har været i ganske godt selskab undervejs. Ingen tvivl om det." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "[...] uanset den småuopfindsomme historie får Streep gjort Ricki til et helt og nuanceret menneske, der fortryder hvert øjeblik hun har forladt sine tre børn, men som alligevel ville gå efter rockdrømmen hvis hun skulle vælge igen." (Per Juul Carlsen)

 • Politiken

  "Meryl Streep kører den hjem på 1. klasse, men familiestridighederne virker både for velkendte, for skitserede og for hurtigt afhandlet." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katerina

filmen skal ses hvis du elsker Meryl Streep. godt musik også

Wayne

På trods af at hun sikkert har fået adskillige hudbehandlinger, så er det alligevel imponerende at hun kan spille rollen som mindst 10 år yngre rocksanger.

Man skal ikke se filmen for at få en fantastisk historie, men man bliver nødt til at hylde Streep for hendes tilgang til alle roller hun spiller - hun tror selv på dem, og det mærker man.

Yrsa Skouuser/11842

Rigtig god filmoplevelse hele vejen igennem. Meryl Streep er bare altid fantastisk, og det var hun også i denne film.

Det var bare helt et skønt rockband, man blev glad bare af ae se dem rocke :-)

May

Uanset, hvilken rolle man stikker Meryl Streep, så spiller hun den gennemført. Jeg er så forundret over, hvad hun kan.

Hun giver den gennemført som Ricki,den egentlig lidt kiksede, fallerede wannabe rockstar, der aldrig lykkedes med at slå igennem. Men Ricki er sig selv, uanset, hvor mange elevatorblikke hun får. Og hun når ind til de børn hun har forladt undervejs.

Filmen er fyldt med klichéer i konflikterne, ja, og den går ikke i dybden, nej - men det gør absolut intet. Den når ind til mig, der ser den og genkender både datterens kærestesorg og Ricki og hendes udfordringer.

Meryls datter, også Rickis datter, giver den gennemført som fjendtlig, deprimeret og forladt.

Jeg blev både rørt et par steder, grinte et par steder og blev eftertænksom et par steder, og nød hvert et sekund. Den er super sød, og absolut en biograftur værd

Jan Engel

God historie, gode replikker, godt skuespil, god musik. Så filmen skal bare ses.

Anmeldere har kritiseret slutningen. Jeg synes den var fin. Musik kan gøre underværker og sådan skal det være!

Gitteuser/218330

Hej Bro
Fin anmeldese - vi glæder os til at se den i sften-:)
Kh Mini Ygo

Maria

Se den, hvis du elsker Meryl Streep og god musik :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.