Cookie- og Privatlivspolitik

Rich Kids

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
01.03.2007
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Rich Kids
|

'Rich Kids' følger en gruppe rige unge fra nordsjælland. De kommer alle fra traditionsrige familier, hvor indflydelsesrige mennesker med store ambitioner og reel magt styrer deres eget og andres liv.

De unge føler sig svigtede af forældrene og bruger deres liv på at overskride grænser, søge opmærksomhed og hævne sig på dem, der har svigtet.

Gennem et hemmeligt liv, langt væk fra gængse normer, etik og moral, lever de et liv hvor magt, penge, sex, stoffer og mørke hemmeligheder er det altdominerende. En livsstil, som kun få unge magter, og hvor mange bukker under med ar for livet.

Filmens instruktør og manuskriptforfatter Rune Bendixen har levet sammen med og interviewet de unge rige igennem et halvt år og på den baggrund skrevet et manuskript, der vil ryste Danmark.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (31 votes)
2.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jen Headuser/1439276

Sikke et amatør sammensat projekt. Der er intet at komme efter i dette makværk. Man mister nærmest hjerneceller, når man prøver at finde frem til, hvad fanden det var filmen prøvede at fortælle. Skuespillet er på niveau med børneskuespillere i vuggestue, som ikke selv ved, hvad der foregår. Der er intet fascinerende i at se en flok flødebolle personligheder, hvis tøjstil får ens øjne til at sige op, når man kigger på dem i mere end et halvt sekund indtage stoffer og alkohol og dyrke sex, når handlingen ikke har et sted, som den vil hen med det hele.
Jeg forstår virkeligt ikke, hvordan man kunne læse manuskriptet og så tænke: “.... ja .....”.

Kan vi få nedlagt og brændt hvert et kopi af dette makværk?

Youtar

Faktisk en fin film. Viser på spændende vis rige unges natteliv - stoffer, sex, alkohol og ustyrligt mange penge.
Ret overdrevet, men alligevel en god film. Det er opstillet som om man skal have ondt af dem, men det har jeg nu ikke, derfor lidt trælst! Har købt dog den til en halvtrdser, men så er den heller ikke mere værd. Skulle i stedes vises som dokumentar på dr2, men okay, fin film, mest for unge piger!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.