Cookie- og Privatlivspolitik

Resident Evil: Retribution (2012)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Resident Evil: Retribution
|

'Resident Evil: Retribution' er den femte film i serien med Milla Jovovich som den zombie-dræbende Alice.

Umbrella Corporations dødelige T-virus fortsætter med at sprede sig på Jorden, hvor den forvandler den globale befolkning til horder af kødædende udøde.

Menneskeracens sidste og eneste håb, Alice, vågner i hjertet af Umbrellas hemmeligste facilitet og afslører mere af hendes mystiske fortid, mens hun vandrer dybere ind i komplekset. Alice fortsætter med at jage de personer, der er ansvarlige for udbruddet, hvilket bringer hende fra Tokyo til New York, Washington, D.C. og Moskva.

Med hjælp fra nye allierede og gamle venner må Alice kæmpe for at overleve længe nok til at flygte fra en fjendtlig verden, der er på afgrundens rand.

'Resident Evil: Retribution' fik ikke dansk biografpremiere.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (27 votes)
3.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

Hvis man skifter alle zombierne ud med mennesker vil det nok være noget i retning af James Bond som er blevet fanget og skal reddes ud.

Der ryg det specielle ved endnu flere zombier kan bruge skyde våben og ikke kun Nemesis.

Noget Umbrella så er specialister i er at lave kloner på samlebånd. Men noget kedeligt at hele bunkeren bliver brugt som forsøges anlæg og ikke flere ting. Eller også skulle der havde været flere slags test lokationer ind bare 2-3 stykker.

De skulle måske havde taget ubåden i stedet for med mindre Umbrella kan bloker udgangen som ikke er til at vide da man ikke ser det.

S. Rico

Efter et udmærket come-back i Resident Evil 4, så halter det gevaldigt i denne mega skuffende 5'er. Der er stort set ingen udvikling i den samlede historie, men det værste er nu, at 99% af filmen er én stor omgang koreografi-action uden indhold.

Nu er der hele 4 genmanipulerede superkvinder med. Men mere overdrevent action er altså ikke nødvendigvis lig med bedre underholdning. Tværtimod!

Action uden følelsesmæssig engagering bliver bare til – ja action. Der er godt nok en del gengangere af bipersoner fra de foregående film, som det vist er meningen, at man skal relatere sig til. Men hvem kan helt ærligt huske dem særlig godt – hvis overhovedet? Resultatet er, at filmen føles lang, selv om der faktisk kun går 80 minutter, før rulleteksterne endelig starter.

Jokkeuser/379775

Vil gerne indrømme, at denne film, havde jeg set frem til, men HOLD DA OP en skuffelse, nok en af de ringeste film jeg længe har set.. Handlingen (hvis der er en) giver ingen mening og kampende er kommet ud på et totalt overdrevet niveau, hvor det bare ikke er fedt mere. Og hvad sker der for musikke deri, sad faktisk nogle gange og trykkede mute på tv'et. Det er virkelig gået ned af bakke og hurtigere end en dopede tour rytter kan gøre det..

maria

Manner hvor er jeg glad for at jeg tog med min veninde ind og så den, for på det tidspunkt vidste jeg ikke at den alligevel ikke ville komme til Danmark.
Totalt lettet over at jeg gjorde det.
:D

maria

Hej alle sammen jeg synes, at i alle SKAL se den for man den er god, jeg så den med en veninde i bio.
Og tro mig det er det hele værd, for min veninde hader sådan en slags film, men efter at havde set den elsker hun nu alle film, som er lidt gyselige(det var de for hende).
Men nyd den når den nu engang kommer ud i biograferne her. :D

Mikkel

Nu synes jeg sgu de skal tage sig sammen!
Det er 2 film, jeg sidder og venter på kommer i biografen og så fjerner de dem fra danske biografer!?
Først glædede jeg mig til at Resident Evil kom i biografen allerede i September. Så læser jeg at det først sker i december, og bliver virkelig irritabel over de gør sådan noget.
Og nu fortæller de mig fandeme at den slette ikke KOMMER i Danmark!? Hvad fanden sker der!?
Og Silent Hill kommer fandeme heller ikke. Jeg er så skuffet!
Mand jer lige op. Tag jer sammen. Tror kun i MISTER penge på ikke at sende dem, da der er MANGE fans af de film.. Damn.. Alle mine planer blev lige ødelagt..

Muz

Kommer den ikke alligevel den 20/12 på dvd?

Tror desværre det er alt for sent at gøre noget:(

Muz

:/

Er så ked af der ikke også er plads til os der ikke vil gå i biffen for danske film(fortrækker den slags hjemme, hvis jeg skal se dem).. Havde super meget glædet mig til 3 film der kommer i år og kun af en af dem er sikkert at komme i Danmark. Trist jeg ikke har tid i øjeblikket til at tage til England og se Resident Evil 5 og Silent Hill 2. Må jo "nøjes" med Paranormal Activity 4.

Er dog glad for de har lukket lidt op for nogle gysere i de danske biografer. Bare ikke dem jeg ville have troet oplagt XD

maria

Bare gå ind på 1channel, der er 5 af resident evil, og måske kommer Silent hill 2 også der :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.