Cookie- og Privatlivspolitik

Resident Evil: The Final Chapter

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
02.02.2017
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Resident Evil: The Final Chapter
|
Versioner: se alle
IMAX 3D (u/undertekster), 2D
|

'Resident Evil: The Final Chapter' er den sjette, og eftersigende sidste film, i serien om Alice og mennesker forvandlet til zombier.

Filmen begynder umiddelbart efter, Resident Evil: Retribution (den eneste film i serien der ikke fik dansk biografpremiere) slutter.

Som eneste overlevende efter et stort slag mod de levende døde, må Alice rejse tilbage til Raccoon City, hvor det hele begyndte. Her forbereder The Umbrella Coorporation et sidste angreb mod menneskeligheden, som Alice må gøre alt for at få stoppet.

Med 'Resident Evil: The Final Chapter' instruerer Paul W. S. Anderson sin fjerde film i serien.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (84 votes)
4.1
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "... én lang serie af udfordringer, hvor nærkampstærke fotomodeller konfronteres med en endeløs række af monstre, zombier, skurke og dødsfælder i et totalsmadret Amerika..." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

Det har været underholdende selvom ikke alle var lige gode og Nu har det så også næsten taget 2 årtier. Hvor epidemien af virussen har renset jorden for alverdens nationer så har de rige for Umbrella som har været i skjul tænkt sig at styre verden. En ond strategi men de har så undervurderet Alice. Men de havde da ret i at verden bliver fri for krige hummersnød eller fremtid overbefolkning.

Det en fin afslutning og det ikke så tit at det ender lykkeligt i den her boldgade. Der findes mange zombie film hvor det slutter tragisk.

Karsten

ja så blev det en tur mere med Alice og hendes kamp mod Umbrella. jeg synes man mangler lidt om, hvad der er sket med nogle Alice' venner ("datteren", Ada Wong, Leon, Chris Redfield og K-Mart)og det synes jeg trækker meget ned. Men bortset fra det synes jeg filmen har en god historie og godt med action. så for fans af serien kan den klart anbefales.

Tobiasuser/964792

Lol jeg ringede ind til biografen, og der fik jeg atvide at grundlaget til der ikke er danske undertekster var fordi de ikke havde råd til det, plus den ikke fik dansk præmie i danske biografer... Hvad er Cinema x så en udlandsk biograf?

for dårligt ..

Klavs

Den er noget bedre end den 5. film, som var lavpunktet for mig, da den kun havde 3D at byde på og intet andet, og tilmed en små-irriterende unge. 6eren prøver at binde det hele sammen. Det lykkes næsten, men kun med god brug af superlim, tape og hæfteklammer. Men hvis bare man har nok kloner, så er selv det umulige muligt, og hvis du har holdt ud helt til film nr. 6, så har du for længst accepteret det umulige.

Alice har 48 timer til at nå fra Washington D.C. og til The Hive i Raccoon City, inden The Umbrella Corporation udrydder de sidste få overlevende mennesker på jorden. Det giver ingen mening, men det er jo lige meget, hvis bare det er underholdende, og det er det faktisk. Gamle venner og fjender som Claire Redfield og Dr. Isaacs kigger forbi. Hvordan det er muligt, forsøges forklaret i filmen. Naturligvis venter The Red Queen og Wesker også på, at Alice kigger forbi.

3D effekterne er nedtonet i forhold til film 4 og 5. Til gengæld er der store mængder shaky-cam og hastigt skiftende kameravinkler, så man bliver helt rundtosset, og nogle sikkert får hovedpine. Måske en måde at spare på action budgettet, og ikke særligt tilfredsstillende, men det må man altså leve med.

Klarer Alice den mon eller uddør menneskeheden? Overlever Alice selv? Er det nu helt umuligt at lave en 7er om nogle år? Se selv filmen og få svarene. Klart kun en film for fans af de andre film, men det er jo ikke nogen overraskelse.

Resident Evil film - bedst til værst - ifølge mig:

1. Extinction (3)
2. Resident Evil (1)
3. Afterlife (4)
4. Apocalypse (2)
5. The Final Chapter (6)
6. Retribution (5)

PikaLink91

...lad os så få den her ørleparade overstået. Det eneste fede ved denne film, bliver at det er den sidste.

Hvorfor ser du den så? Fordi jeg har siddet igennem de første 5, så kan ligeså godt få det sidste med.

JegELSKERFilm

Der blev jeg godt nok POSITIVT overrasket. :-D

2 Februar bliver FED!!

Skyldes det mon udgivelsen af Resident Evil 7 spillet 24. Januar ?

RESIDENT EVIL er også COOL!!

HeavenOfHorror.dk

Yes, I skal bare være opmærksomme på, at den kun vises i CinemaxX som en IMAX 3D event-forestilling uden undertekster. ;-)

JegELSKERFilm

SKUFFET ??? MEGET SKUFFET ???

DET ER SIMPELTHEN LATTERLIGT ???

Betale for dyr IMAX 3D UDEN UNDERTEKSTER ??? NEJ TAK ???

De danske biografer er IGEN LATTERLIGE ???

Jeg venter på Bluray udgivelsen, og nyder den i min egen hjemmebiograf.

Klavs

Der var sjovt nok heller ikke undertekster, da jeg så 5eren i London, fordi danske biografer ikke gad vise den. Det er vi skam vant til.

Klavs

Den fedeste nyhed i lang tid. Endelig var der nogen der vågnede op! Glæder mig for vildt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.