Cookie- og Privatlivspolitik

Remember Me

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
08.04.2010
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Remember Me
|

I 'Remember Me' spiller Robert Pattinson den rodløse og rebelske Tyler.

En tragedie splittede Tylers familie, og siden har han haft et mildest talt afmålt forhold til sin kontrollerende og dominerende far, Charles (Pierce Brosnan).

Tyler har aldrig troet, at andre ville forstå, hvad han har gennemgået, men en dag vil skæbnen, at han møder den sårbare Ally (Emilie de Ravin).

Kærlighed har altid stået meget langt nede på hans huskeliste, men efterhånden som Allys ukuelige selvopholdelsesdrift begynder at hele og inspirere ham, begynder han at falde for hende.

Gennem deres spirende kærlighed begynder han så småt at finde sit hjørne af lykke og mening med livet.

I 'Remember Me' ser skjulte hemmeligheder dog snart dagens lys, og de omstændigheder, der oprindelig bragte dem sammen, truer pludselig med at splitte dem ad.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1542 votes)
4.9
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... har absolut humor, men er ingen komedie - den er et seriøst psykologisk drama om at være ung, sårbar og oprørsk. Og den er det vel at mærke på en letfodet og appetitlig måde." (Ebbe Iversen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Den lille, stærke og til tider galgenhumoristiske historie om skæbnen og alle dens tildragelser forstyrres desværre af en overdrevet brug af virkemidler navnlig på lydsiden - og en temmelig bombastisk slutning, man nok skal være amerikaner for rigtig at kunne nyde. Øv." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  ""Det er beskrivelsen af det fædrene ophav og præstationerne af henholdsvis Pierce Brosnan og Chris Cooper, der løfter filmen ud af sin skal, og gør den vedkommende. Det er ellers mestendels en introvert film, der dvæler i bedrøvelse, en følelse, som Pattinson tydeligvis skal vise at være ved at drukne i, og hans fysiske fremtoning er nok inspireret af et såret dyr, der slikker sine sår, men mest af alt ligner han en dreng med kronisk forstoppelse." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "... et både overraskende og gribende, veldrejet drama." (Erik Jensen) ()

 • Weekendavisen

  "... faktisk er der tale om en livsklog og ganske bevægende film..." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Joachim

Okay film, men så heller ikke bedre.

Cami

kan man jo ikke rigtig være imod, og selve kærligheds historien fungerer da også. Men det er vist også alt..

kent

elsker bare den film

Katjauser/420457

Det er sådan en fantastisk film. Jeg elsker den! Sørgelig, humoristisk og spændende. GOD!

Clara

så sød! men sørgelig.. den er helt vild god. den rammer en i hjertet...

Cecilie

Kan virkelig ikke få nok af ham, og den her film er VIRKELIG ubeskrivelig god!

Love Robert Pattinson ♥

Juliette Schaufuss

Denne film er en 'must-see'! Jeg er stadig målløs over slutningen! Jeg havde aldrig troet, at den ville ende som den gjorde. Og af den grund kan jeg endnu bedre lide den, og den slutning gav altså et ekstra kick! Både min veninde og jeg græd, samt alle de andre teenagere i salen! Den SKAL KØBES på dvd! <3 Og så spiller Emilie de Ravin og Robert Pattinson bare rollerne super godt!

6 smukke stjerner fra moi!

Fan-pire pattinson

Det er en vildt god film, men ret barsk. Det er overhovedet ikke en dårlig ting, men til gengæld gør det filmen meget stærkere, og meget følelsladet.
Jeg elsker filmen, men SLUTNINGEN!!!!!
Den er så sørgelig, og jeg græder simpelthen hver gang jeg ser den, og jeg kan aldrig komme mig over, hvordan det er at se ham DØ!!! Tænk hvis ROBERT DØDE!!!!! Min verden ville totalt bryde sammen, og jeg håber ikke at det sker før han er rigtig, rigtig gammel. Så alt i alt, er det en rigtig god film.<3<3

Vanessa

Rigtig god film. man får lov at se Robert Pattinson is en anden slags rolle end man er vandt til. Men han klare denne rolle rigtig godt. Skal bare ses. <3<3

Twiheart

Den her film var bare såååå fed!<3 Men ka slet ikk fatte at de lod robert pattinson dø!!:O

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.