Cookie- og Privatlivspolitik

Real Steel

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
05.01.2012
| |
2 timer 7 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Real Steel
|

I science fiction-boksefilmen 'Real Steel' er enspænderen Charlie (Hugh Jackman) en uansvarlig eksbokser, som tjener til dagen og vejen ved at underholde publikum til tivolier og dyrskuer med en nedslidt bokserobot.

En robot der ligesom sin ejermand har set bedre dage. Men da Charlie modstridende får ansvaret for sin 11-årige søn Max (Dakota Goyo), ændres hans levevis fra den ene dag til den anden, og hvad der umiddelbart ligner en far og søn-fiasko, udvikler sig til et ganske særligt samarbejde.

Max viser sig nemlig at have arvet sin fars talent for at spotte en god bokserobot, og med fundet af træningsrobotten Atom, starter en begivenhedsrig rejse med udgangspunkt i boksning og hårdslående robotter.

'Real Steel' er inspireret af Richard Mathesons novelle 'Steel', og Shawn Levy har tidligere instrueret Nat på museet-filmene og actionkomedien 'Date Night' (2010).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (512 votes)
4.9
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Real Steel' er en våd drøm for preteenagerdrenge, der ønsker sig deres PS 3 spil gjort levende, mens de rørstrømske ansigter i finalen nok skal få en del voksne til at føle, at tårerne nærmest forsøges trukket ud af dig." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Hugh Jackman er fremragende, og hans samspil med Goyo og Evangeline Lilly (som veninden Bailey) slår gnister og er i mange sekvenser tæt på at ekspedere den berømte klump op i halsen. Inden den næste skrotbunke skal have et gok i grydelåget. Og dét i en film, som på overfladen er om boksende robotter?! Se, det er sgu’ ret godt gået." (Steffen Jungersen)

 • Jyllands-Posten

  "... virker i al sin fodslæbende forudsigelighed og tiltagende tudevorne sentimentalitet også, som om den selv er udtænkt af robotter og svejset nødtørftigt sammen på en affaldsplads for gamle boksefilm. Steven Spielberg er producent, så ikke overraskende er sukkerkvotienten tillige høj." (Jakob Levinsen)

 • Politiken

  "For børn og barnlige sjæle kan det være en adrenalinfremkaldende affære at se robotterne tæve løs på hinanden... Ledsagende forældre må nøjes med at vederkvæge sjælen ved den klistrede, menneskelige historie mellem far og søn." (Erik Jensen)

 • Weekendavisen

  "Filmen er på én gang stilren og smagsforvirret. Det er betegnende, at lanceringen kun viser kampscener, Jackmans muskler og drabelig action. Faktisk er der jo hjerte i sagen, men det er gemt væk og henvist til periferien. Derfor er 'Real Steel' en uærlig film, som sætter sig midt mellem samtlige stole." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
stinse

as said, tommelop !

Jeg nød filmen, både de kiksede elementer hvor far og søn er usikre på hinanden, de fede robotkampe, det sjove i at se far og søn bygge et forhold til hinanden.

Det er en film jeg kan se igen og igen, og så gør det da heller ikke noget at den ellers vilde Hugh Jackman er lidt på slap line i forhold til sit ellers kontrollerede jeg i andre film!

Kedde user/1014520

Real Steel er ikke fantastisk, den er plat, manipulerende og forudsigelig. Den handler mere om far og søn relationen end brutale robotkampe. En tudefilm for tøsedrenge.

Frank

Dårlig film

jacob

har hørt at den skulle være god det ser den også ud til at være men glæder mig held vildt

Hitmann<3

Rigtig god film, blev positivt overrasket over filmens indhold. Hugh Jackman spiller en super hovedrolle.
Det bedste ved filmen er den anderledes slutning i forhold til næsten alle Amerikanske film med deres perfekte slutninger.

Lenapigen

Havde ikke sat forventningerne alt for højt til denne film. Men blev mere end positivt overrasket, Hugh Jackman spiller rigtig godt. Alt i alt 5 stjerner herfra, skal klart se den igen.

Mallica

Jeg er super tilfreds, den var meget bedre end forventet, selvom jeg allerede inden havde meget høje forventninger... Men over fed film, med en god historie, samt den overdrevede gode skuespiller, Hugh Jackman i hovedrollen :)

S. Rico

Jeg havde frygtet en hjernedød drengerøvsfilm med fjernstyrede transformers, som tæskede løs på hinanden igennem hele filmen. Men det er det slet ikke. Det er mere et godt gammeldags boksedrama a la Rocky - dog selvfølgelig med den ene markante forskel, at bokserne er skiftet ud med maskiner.

Hugh Jackman plejer at have tjek på tingene. Og netop derfor er det ret sjovt at se, hvordan han - især i starten af filmen - overhovedet ikke har tjek på noget som helst.

Selve boksekampene er der hverken for få eller for mange af, og
de er tilpas varierede til, at det ikke går hen og bliver ensformigt. God harmløs underholdning med en Jackman i god form.

Lise

Jeg vil anbefale denne film!!
Til alle aldersgrupper.
Man er underholdt hele filmen igennem, og det er ikke nemt at forud set hvad det næste bliver.
Virkelig gode action scener som var godt lavet.
Kort sagt, super film!
- Se den!

Mariann

Havde faktisk ikke store forventninger til filmen..Var inden og se den med sønnen, men det var faktisk rigtig god...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.